Antena Căutare

CSM amână concursul de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri, până după data de 4 mai

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a anunţat că a decis amânarea concursului de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri, până după data de 4 mai. De asemenea, a fost amânat concursul de capacitate.

Plenul CSM a avut, pe ordinea de zi a şedinţei de joi, amânarea susţinerii probelor la examenul de capacitate, sesiunea decembrie 2019-aprilie 2020, şi amânarea susţinerii concursului de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri.

În urma deliberărilor, plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât amânarea susţinerii examenului de capacitate, sesiunea decembrie 2019-aprilie 2020, ulterior datei de 4 mai 2020, urmând ca prima probă să fie anunţată într-un termen rezonabil.

De asemenea, plenul Consiliului Superior al Magistraturii a mai hotărât amânarea susţinerii concursului de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri, care fusese programat iniţial pentru 26 aprilie 2020), ulterior datei de 4 mai, ”urmând ca data susţinerii concursului să fie anunţată într-un termen rezonabil”.

Sursa : news.ro

Închisoare de până la 21 de ani pentru românii și italienii care fac asta, în plină pandemie de coronavirus! „Ordinul e... Adrian Streniu-Cercel: „Spirtul nu e biocod, nu folosește la nimic” și totuși se află pe lista biocidelor omolagte în Ro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x