Căutare Live

CSM amână concursul de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri, până după data de 4 mai

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a anunţat că a decis amânarea concursului de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri, până după data de 4 mai. De asemenea, a fost amânat concursul de capacitate.

Plenul CSM a avut, pe ordinea de zi a şedinţei de joi, amânarea susţinerii probelor la examenul de capacitate, sesiunea decembrie 2019-aprilie 2020, şi amânarea susţinerii concursului de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri.

În urma deliberărilor, plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât amânarea susţinerii examenului de capacitate, sesiunea decembrie 2019-aprilie 2020, ulterior datei de 4 mai 2020, urmând ca prima probă să fie anunţată într-un termen rezonabil.

De asemenea, plenul Consiliului Superior al Magistraturii a mai hotărât amânarea susţinerii concursului de admitere la Şcoala Naţională de Grefieri, care fusese programat iniţial pentru 26 aprilie 2020), ulterior datei de 4 mai, ”urmând ca data susţinerii concursului să fie anunţată într-un termen rezonabil”.

Sursa : news.ro

Închisoare de până la 21 de ani pentru românii și italienii care fac asta, în plină pandemie de coronavirus! „Ordinul e... Adrian Streniu-Cercel: „Spirtul nu e biocod, nu folosește la nimic” și totuși se află pe lista biocidelor omolagte în Ro...
10 semne că te place un Rac. Cum să te comporți în preajma lui
Dacă ești atentă de fiecare dată la ce îți transmis astrele, poți afla 10 semne că te...
Horoscopul zilei de 30 septembrie 2022. Scorpionii se simt trădați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 septembrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de o zi cu multe...
Parteneri
Lasagna cu legume. O rețetă mai simplă și mai sănătoasă
Catine.ro
Ultimele știri
x