Antena Căutare

CT Popescu: Prostirea in fata a societatii poate fi rezolvata de oamenii iesiti spontan in strada

Cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu a comentat in stilul caracteristic la o televiziune revenirea lui Raed Arafat in functia de secretar de Stat in Ministerul Sanatatii, in contextul protestelor din ultimele zile.

Principalele declaratii:

Cand am vorbit ultima data cu el, domnul Arafat a spus ca se intoarce, in conditiile in care primeste noi garantii si asigurari din partea ministerului Sanatatii. Domnul Arafat nu a facut comentarii in legatura cu intreg proiectul Sanatatii. Dansul s-a referit la sistemul de Urgenta. Inseamna ca a are posibilitatea sa lucreze pe noul proiect de lege in conditiile pe care si le doreste.

Asta nu inseamna ca domnul Boc si domnul Basescu realizeaza greseala pe care au facut-o. Domnul Basescu si-a dat seama de pierderile imense pe care le-a pricinuit, nu atat dansului, cat mai ales PDL-ului. Nu cred ca problemele cu manifestantii se pot rezolva in acest fel. Sigur ca manifestantii se vor bucura si aceasta decizie o vor primi ca pe o victorie. Dar dupa cum s-a vazut, motivele de nemultumire dateaza de mult si au depasit cazul Arafat, sunt jigniri, dezamagiri.

Nu cred ca are mare importanta sa facem rationamente in legatura cu Basescu si Boc. Eu cred ca mai importanta e reactia societatii romanesti. S-a demonstrat ca o sfidare, o prostire in fata a societatii, poate fi rezolvata nu de opozitie, ci de societate, de oamenii iesiti spontan in strada. S-a demonstrat ca oamenii pot sa rezolve direct niste probleme, niste erori flagrante la nivelul societatii. Nu cred ca vor reusi partidele sa confiste protestele, pentru ca protestele au in spate o intreaga istorie. Deja oamenii au prins curaj, ca pot obtine ceva, si vine tarziu o lipire politica. Vine tarziu o inregimentare politica acum.


Foto: Intact Images

Raed Arafat: "Am fost socat de sustinerea populatiei"... Andrei Georgescu: Simt ca a fost o decizie luata in urma protestelor din strada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x