Antena Căutare

Cu 15 zile libere in 2013, romanii au depasit media Uniunii Europene

Mini-vacanta cadou oferita de Guvern bugetarilor nu este ceva surprinzator in Europa. Japonezii si americanii se plang de ceva vreme ca angajatii de pe Batranul Continent au parte de mai mult timp liber.

Iar romanii urca incet, dar sigur, in clasamentul salariatilor europeni cu cele mai multe zile libere. Anul acesta bugetarii vor sta acasa 15 zile.

La nivelul Uniunii Europene, media sarbatorilor legale este de 14. Asa ca generozitatea Guvernului a facut ca Romania sa depaseasca aceasta medie.

Vecinii nostri bulgari au cu 2 zile libere mai mult decat noi, in timp ce ungurii s-au multumit doar cu 13 sarbatori legale.

Germanii stau acasa 17 zile, in timp ce grecii au doar 14 zile libere, acordate prin lege. Spaniolii sunt cei mai norocosi. Statul le acorda nu mai putin de 26 de sarbatori legale pe durata intregului an. E drept, unele dintre ele sunt sarbatori regionale si nu se sarbatoresc in toata tara, dar tot ramane destul timp pentru fiesta!

Americanii au cel mai putin de celebrat. Vor sta acasa in 2013 doar zece zile, in timp ce japonezii doar 12.

Tramvaiele liniei 41 din Capitala nu vor circula in week-end... Florin Cioaba, autointitulatul rege al rromilor, a murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x