Antena Căutare

Cu banii scosi din vanzarea Cazinoului, Radu Mazare face teleschi nautic!

Primarul Constantei s-a saturat sa astepte ca Ministerul sa renoveze simbolul orasului, asa ca il scoate la vanzare. Are un alt plan cu banii de reabilitare a Cazinoului.

Deocamdata, lacul Siutghiol este pustiu. Doar cativa se aventureaza sa faca schi nautic printre alge. In sezonul urmator, nici pestii nu vor mai dormi in acest lac.
“Vor fi doua pontoane unde vor putea sa stea cei care vor privi la facatorii de schi nautic sau snowboard”, explica Radu Mazare.

Practic, teleschiul va avea 750 de metri patrati, va fi circular, iar cablurile vor fi sutinute de cinci stalpi de metal. Instalatia are proiectate doua pasarele de protectie, pe apa, si o rampa de lansare pentru schiori. Zona de agrement va fi imprejmuita cu balize, iar pe marginea lacului vor fi terase. Iar totul se va face din banii cu care Ministerul Turismului trebuia sa renoveze Cazinoul din Mamaia - 1,6 milioane de euro.

Candva monument reprezentativ al Constantei, Cazinoul a ajuns o ruina. In el nu se poate intra decat cu o casca de protectie. Monumentul urmeaza sa revina, anul acesta, in mainile Primariei. Iar Mazare este hotarat sa-l scoata la licitatie.

Se vinde cazinoul, se face teleschiul. Mai ramane doar ca Radu Mazare sa primeasca hotararea de guvern pentru finantarea proiectului si lucrarile vor fi demarate.

Un traficant de stupefiante din Timisoara, retinut de ofiterii antidrog... Protest la Oltchim! Angajatii nu si-au mai primit salariile de doua luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x