Antena Căutare

Cu BOMBA langa soba: "Am vrut s-o tai, s-o sparg si s-o bag pe foc!"

Un barbat din Mehedinti voia sa faca focul in soba cu un explozibil gasit in apropierea casei! Din fericire pentru el si pentru vecinii lui, a renuntat in ultima clipa si a anuntat descoperirea la 112. In scurt timp, autoritatile au izolat casa si cativa experti au ridicat elementul pirotehnic.

Constient ca lemnele de foc sunt scumpe, barbatul a profitat de ocazie si a dus acasa presupusul trunchi de copac. Timp de trei zile, s-a gandit daca are rost sa bage in soba materialul explozibil. Intr-un final, i-a cerut parerea unui vecin.

Barbatul a anuntat descoperirea la 112, moment in care autoritatile au intrat in stare de alerta. Au izolat intreaga strada si l-au scos pe om din propria curte, unde adapostea obiectul suspect.

La fata locului a sosit si un echipaj pirotehnic, care a facut mari eforturi sa ridice tubul de lemn, captusit cu fier si greu de zeci de kilograme. Ulterior, obiectul a fost detonat intr-un camp, la mare distanta de oras.

Oamenii legii au demarat o ancheta ca sa stabileasca provenienta dispozitivului.

Cadavrul unui barbat de 51 de ani, gasit plutind pe raul Somes... Mii de cupluri din toata tara s-au distrat de Ziua Indragostitilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x