Antena Căutare

Cu zâmbetul pe buze spre... moarte! Ultima fotografie cu Goodbye To Gravity în formulă completă!

O imagine care ne spune cât de mult au iubit viața cei doi membri ai trupei Goodbye To Gravity fusese postată pe 29 octombrie de Cătălina Ioniță, cea care avea să-i însoțească la ceruri pe Mihai și Vlad

O imagine care ne spune cât de mult au iubit viața cei doi membri ai trupei Goodbye To Gravity fusese postată pe 29 octombrie de Cătălina Ioniță, cea care avea să-i însoțească la ceruri pe Mihai și Vlad.

Tot ce rămâne în urma celor dispăruți în tragedia de la „Colectiv” capătă acum alte conotații. Inclusiv o poză banală postată pe contul uneia dintre cei care au plecat mult prea devreme dintre noi.

Cu doar o zi înaintea dramei, Cătălina Ioniță, iubita lui Mihai Alexandru a share-uit o fotografie ce-i înfățișa pe membrii grupului Goodbye To Gravity înainte de concertul de vineri seara și un comentariu care lasă urme adânci în sufletele celor care-i plâng.

Ce riscă VINOVAŢII de tragedia din Club Colectiv... Victimele incendiului din clubul Colectiv, comemorate duminică, în București: Va fi organizat un marș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x