Antena Căutare

OFICIAL! Cui aparțin oasele găsite în casa criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă

Ies la iveală noi detalii despre cazul criminalului de la Caracal! Cei de la DIICOT au dezvăluit informații despre fragmentele osoase descoperite în gaza groazei! Ce au anunțat oficialii?

Ies la iveală noi detalii despre cazul criminalului de la Caracal! Cei de la DIICOT au dezvăluit informații despre fragmentele osoase descoperite în gaza groazei! Ce au anunțat oficialii?

Procurorul-şef al DIICOT, Felix Bănilă, a oferit miercuri detalii despre testele genetice şi antropologice cu privire la fragmentele osoase ridicate de la locuinţa lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal. Acesta a menționat că tot ceea ce a apărut în spaţiul public sunt doar "ştiri pe surse neconfirmate oficial".

"Vreau să vă aduc la cunoştinţă, în mod oficial, că până la acest moment nu avem nici măcar concluziile preliminare ale testelor genetice şi antropologice cu privire la fragmentele osoase ridicate de la faţa locului şi, de aceea, tot ce a apărut în spaţiul public sunt doar ştiri pe surse neconfirmate oficial şi vă asigur că de îndată ce vom primi măcar concluzii preliminare cu privire la aceste rezultate vă vom comunica numaidecât", a spus Bănilă, într-o conferinţă de presă, conform celor de la Agerpres.

OFICIAL! Cui aparțin oasele găsite în casa criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă

TINERE DISPĂRUTE LA CARACAL

Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a dispărut, miercuri, 24 iulie, după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină "la ocazie".

Minora a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla. Anchetatorii au început percheziţia domiciliară la locuinţa lui Gheorghe Dincă de 66 de ani vineri dimineaţa, la circa 19 ore de la apelul fetei. În casa criminalului din Caracal, oamenii legii au descoperit fragmente osoase, dinți și pungi cu carne, arată cei de la Agerpres.

Luiza Mihaela Melencu, de 18 ani, din comuna doljeană Dioşti, a dispărut la mijlocul lunii aprilie după ce a spus familiei că va merge la Caracal pentru a scoate bani de la un bancomat.

Ultimă oră: Alexandra Măceșanu, căutată în lacul din Caracal! Operațiune amplă a scanfandrilor... Incompetența dispecerilor 112, rană veche a sistemului: „Pun întrebări aiurea, întârzie misiunile şi pun în pericol viaţ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x