Antena Căutare

Cultură de cannabis cu peste 100 de plante, găsită de poliţişti în locuinţa unui constănţean / Au fost confiscate 11 kilograme de cannabis

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT din Constanţa au găsit, la locuinţa unui bărbat, o cultură indoor de cannabis compusă din peste 100 de plante. Oamenii legii au confiscat 11 kilograme de cannabis, dar şi două maşini, patru telefoane, un pistol de tip air soft şi un topor.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT Constanţa, au făcut, marţi, două percheziţii domiciliare în Constanţa.

"În urma activităţilor, la una dintre locaţii, poliţiştii au descoperit o cultură indoor de cannabis, compusă din 117 plante, aproximativ 11 kilograme de cannabis (masă vegetală uscată) şi aparatură specifică necesară cultivării cannabisului”, se arată în comunicat. Oamenii legii au mai confiscat două autoturisme, patru telefoane mobile, un laptop, un pistol de tip airsoft, un topor, un baston telescopic, un spray iritant – lacrimogen, 2.800 de lei şi 200 de euro.

Un bărbat de 30 de ani, bănuit că ar fi înfiinţat cultura de tip indoor, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca miercuri să fie prezentat instanţei în vederea luării de măsuri legale.

Sursa : news.ro

Ce se întâmplă cu pădurile României în vremea coroanvirusului, țara în care sunt distruse ultimele păduri ale Europei: &... Apa Nova dă asigurări bucureştenilor ca apa de la robinet este potabilă: "Nu există niciun risc de contamniarea cu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x