Antena Căutare

A fost găsit mort în zăpadă, cu un trandafir roșu în buzunar! Cum a ajuns un tânăr să moară în Munții Bucegi - Video

Un tânăr a fost găsit mort în zăpadă, având un trandafir roșu în buzunar, duminică, în Munții Bucegi. Salvamontiştii au intervenit pentru recuperarea cadavrului, după ce acesta a fost găsit de mai mulţi turişti pe traseul Valea Albă din Munţii Bucegi.

Un tânăr a fost găsit mort în zăpadă, având un trandafir roșu în buzunar, duminică, în Munții Bucegi. Salvamontiştii au intervenit pentru recuperarea cadavrului, după ce acesta a fost găsit de mai mulţi turişti pe traseul Valea Albă din Munţii Bucegi.

Tânărul găsit mort în zăpadă este Laurenţiu Mosor, în vârstă de 35 de ani. Salvatorii au găsit în buzunarele lui un trandafir roșu şi un bon de taxi în valoare de 220 de lei.

Şeful Salvamont Prahova, Daniel Banu, a declarat că victima a fost găsită parţial îngropată în zăpadă, pe Valea Albă, ceea ce conduce la ideea că a fost surprins de o avalanşă. Potrivit șefului Savamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, tânărul pare să fi decedat recent.

Tânărul a fost găsit mort pe un traseu nemarcat, Valea Albă, ce porneşte din Buşteni şi duce pe Platoul Bucegi, la peste 2.200 de metri altitudine, iar iarna accesul este strict interzis din cauza riscului crescut de producere a unor avalanşe.

Cadavrul tânărului a fost adus la poalele munţilor cu ajutorul unui elicopter al Ministerului de Interne.

Salvamontişii au fost anunţaţi sâmbătă seară cu privire la faptul că trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost zărit de către turişti în zona traseului Valea Albă din Masivul Bucegi. Întrucât acţiunea de recuperare a cadavrului ar fi pus în pericol salvatorii, echipe ale Salvamont Buşteni au început duminică operaţiunea de recuperare.

Inițial, salvamontiștii au crezut că este vorba despre un tânăr dat dispărut - Andrei Haiduc, un pompier dispărut pe munte. Însă, ajunși la fața locului, au descoperit că este vorba despre un bărbat din Giurgiu, care nu fusese dat dispărut.

O parte din intervenția salvamontiștilor a fost filmată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Video! Așa au arătat momentele de teroare din timpul jafului armat de la Pitești! Paznicului i-a pus un topor la gât. At... UPDATE>Rezultate Loto 17 martie 2019. Loto 6/49, peste 3 milioane euro, Joker, 1,43 milioane euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x