Antena Căutare

Cum a putut un bărbat să își ceară în căsătorie iubita. Imaginile cu ideea trăsnită fac înconjurul internetului

Momentul inedit în care un bărbat își cere iubita în căsătorie fololsindu-se de o oaie. Imaginile s-au viralizat rapid și au stârnit reacții în mediul online.

Momentul inedit în care un bărbat își cere iubita în căsătorie fololsindu-se de o oaie | Antena 1

Mulți își doresc cereri în căsătorie inedite și își imaginează cum ar arăta momentul perfect, însă macest bărbat a dus totul la următorul nivel. Acesta a organizat totul până în cele mai mici detalii și chiar a reușit să o ia prin surprindere pe iubita lui.

Cum a putut un bărbat să își ceară în căsătorie iubita. A apelat la un animal din bătătură

Un englez a dus cererile în căsătorie la alt nivel. Bărbatul, de profesie fermier, a pus la cale un moment inedit pentru a-și cere în căsătorie iubita. Acesta a decis că este pregătit să ducă relația la următorul nivel, însă nici chiar partenera lui nu se aștepta la o astfel de cerere.

În timp ce mulți bărbați își duc iubitele în cele mai luxoase locuri pentru a le adresa marea întebare, englezul a avut o cu totul și cu totul altă idee. El a hotărât să apeleze chiar la un animal din „bătătură” pentru a-i cere mână femeii.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții. Invitații au privit uimiți ce scoate din valiză

Astfel, el a scris cu vopsea roșie pe blana unei oi din turma lor întrebarea: „Te căsătorești cu mine?”. Momentul a avut loc chiar după ce au încheiat patru zile de muncă la un festival agricol din Nordul Marii Britanii, care are loc anual.

Îmbrăcați în haine perfect normale, cererea în căsătorie neobișnuită a avut loc pe un deal din apropiere, iar atunci când femeia se aștepta mai puțin a apărut oaia. De asemenea, ei i-au avut alături și pe cei doi cățeii ai lor.

Extrem de fericită, tânăra a răspuns „Da” și ulterior, și-a anunțat prietenii virtuali că a fost cerută în căsătorie printr-o serie de fotografii. În postarea din mediul online, aceasta s-a fotografiat cu inelul de logodnă, dar și alături de viitorul soț, ambii extrem de fericiți.

„Ei bine, nu la asta te aștepți să vezi când te uiți la oile de pe deal, după patru zile de muncă la Great Yorkshire Show”, a scris ea pe contul ei de Instagram, în descriere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ce a putut să facă un mire chiar în fața invitaților. A oprit nunta și a dat-o în vileag pe soția infidelă

Imaginile au stârnit reacțiile internauților, iar cererea în căsătorie inedită face înconjurul internetului. Postarea a fost distribuită și de o pagină de Facebook din România, iar urmăritorii n-au întârziat să îi laude pe cei doi viitori miri.

„Astea sunt cele mai reale și Adevărate cereri în Căsătorie și Sincere ! Simple Dar cu Un viitor Veșnic și plin De Dragoste și Iubire !Felicitari!”, a scris cineva.

„Ce frumoși sunt!!! Nu ai nevoie de bogații ca să fii fericit!!!Felicitări!!”, a reacționat altcineva.

„Ce tare! Ce idee!”, a mai remarcat un internaut.

Rezultate Loto azi, 25 iulie 2024. Numerele câștigătoare joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus... Unul dintre cele mai frecventate parcuri pentru copii din București, închis de ANPC. Ce nereguli grave au găsit inspecto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Bravo, tată! | Sezonul 3, episodul 1, 6 septembrie 2024. Toma este demascat: Este cerșetorul meu!
Bravo, tată! | Sezonul 3, episodul 1, 6 septembrie 2024. Toma este demascat: Este cerșetorul meu! Vineri, 06.09.2024, 21:30
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x