Căutare Live

L-a drogat și i-a furat toți banii! Cum a reușit o româncă de doar 19 ani să fure aproape 100.000 de euro de la un afacerist iranian

Dragoste extrem de păguboasă pentru un iranian stabilit la noi în ţară. Omul a rămas fără 85 de mii de euro după ce iubita lui, o româncă de 19 ani, i-a dat somnifere, apoi a golit seiful din casă şi s-a făcut nevăzută.

Dragoste extrem de păguboasă pentru un iranian stabilit la noi în ţară. Omul a rămas fără 85 de mii de euro după ce iubita lui, o româncă de 19 ani, i-a dat somnifere, apoi a golit seiful din casă şi s-a făcut nevăzută.

Ora trei şi jumătate dimineaţa. După ce i-a dat somnifere iubitului ca să nu fie prinsă în flagrant, tânăra de 19 ani i-a luat toţi banii şi a dispărut. Este surprinsă de camere în parcarea blocului din Petroşani cum pleacă liniştită cu captura. Nu se grăbeşte şi nici nu pare panicată. Singura problemă o are cu sacoşa din mână: atârnă greu cei peste 85 de mii de euro furaţi!

„La ora opt şi 20 de minute, când m-am trezit, uşa era deschisă, n-am găsit-o pe ea. Uşa seifului era deschisă. Nu mai erau banii.Valuta era toată jos. Sus, au fost 50 de mii de lei. Jos, 74150 de euro”, a povestit bărbatul.

Imediat, bărbatul, proprietarul unor case de schimb valutar, a depus plângere la poliţie. A încercat însă şi pe cale amiabilă să-şi recupereze banii. Iubita nu a negat nicio clipă furtul.

Tânăra de 19 ani, originară din Iaşi, a reuşit însă din nou să-l păcălească: „Îţi aduc banii. Când ai banii în mână, te duci, scoţi plângerea. Dar pe mine nu mă mai cauţi.”

Tânăra, care a fost iubita iranianului timp de câţiva ani, este acum în arest la domiciliu. Fata ar fi pus totul la cale împreună cu un băiat de 21 de ani.

În ultima perioadă, mai mulţi cetăţeni străini au fost păcăliţi de tinerele românce. Cea mai frecventă metodă este cea a darurilor scumpe obţinute cu promisiuni deşarte.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la An...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri