Căutare Live

Un român s-a îmbogățit peste noapte! Cum a reușit să câștige 280.000 de euro, într-o singură lună, cu o afacere deschisă în Germania

Un bărbat din Bihor a dat lovitura, nu glumă. Într-o singură lună, el a încasat nu mai puțin de 278.000 de euro printr-o afacere fantomă de comerț cu mașini. Acum, însă, el este anchetat de autoritățile judiciare din Germania pentru înșelăciune, fals și uz de fals.

Un bărbat din Bihor a dat lovitura, nu glumă. Într-o singură lună, el a încasat nu mai puțin de 278.000 de euro printr-o afacere fantomă de comerț cu mașini. Acum, însă, el este anchetat de autoritățile judiciare din Germania pentru înșelăciune, fals și uz de fals.

Cornel Marius M., un bărbat din Bihor, a creat o firmă și un site fantome pe care oferea spre vânzare mașini second hand. Bărbatul încasa avans de la clienți, care apoi erau trimiși la sediul firmei fantomă. Acolo, însă, la adresa indicată, ei nu găseau nimic. De-a lungul timpului, 11 persoane din Germania i-au picat în plasă.

Acum, însă, Curtea de Apel Oradea a primit spre confirmare două mandate europene de arestare emise de Judecătoria Rostock pe numele orădeanului, primul pentru înşelăciune, iar al doilea, transmis în urmă cu o săptămână, pentru fals şi uz de fals. Ambele mandate se referă la același caz, potrivit Digi24.

În documentele respective se arată că bărbatul a înfiinţat în Germania o firmă fantomă, SB Import Export GMBH, cu sediul în Rostock şi un site de vânzări auto pe care oferea spre vânzare „autoturisme de mare putere". Oferea, de asemenea și servicii de vămuire, dar şi variante de finanţare, totul pentru a conferi credibilitate cât mai mare.

Banii erau retrași de bihorean, iar apoi clienții erau trimiși la firmă, unde nu găseau nimic.

Folosindu-se de această metodă, în perioada 4 noiembrie - 19 decembrie 2016, bărbatul ar fi înşelat 11 persoane de la care a încasat cu titlu de avans în total 278.000 euro.

Orădeanul este anchetat acum de procurorii din Rostock pentru înşelăciune, fals şi uz de fals, fiind arestat la Oradea şi predat autorităţilor judiciare germane pentru finalizarea cercetărilor.

Poliția Română interzice folosirea rețelelor sociale pentru transmiterea sarcinilor de lucru: „au existat nenumărate pol... TEST: se mișcă sau nu imaginea? Dă un răspuns și află cum stai cu sănătatea mintală. Tu l-ai trecut?...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri