Antena Căutare

Cum arata autostrazile din Romania

Un nou sport national a inceput sa prinda la romani. Devastarea autostrazilor sau mai bine zis a celor doua sosele cu pretentii de autostrada.

Peste 80 de kilometri de graduri de protectie au disparut de pe cele doua autostrazi, Bucuresti - Pitesti si Bucuresti - Drajna. Pe autostrada spre Pitesti nu exista nici un contract de paza, iar pe autostrada Soarelui nu s-au achitat restantele catre firma de paza. Astfel ca in prezent, curtile mai multor locuitori de pe traseul celor doua autostrazi sunt pline de graduri de protectie, furate de pe sosele.

Indicatoarele rutiere sunt si ele lovite, indoite sau cazute la pamant, iar santurile de pe marginea soselei sunt pline de gunoaie. Peisajul general este dezolant, cu gropi sau gropi astupate de mantuiala, fara garduri de protectie, cu indicatoare indoite.

Autoritatile insa promit acum ca in perioada urmatoare vor avea loc lucrari de modernizare pe cele doua autostrazi romanesti.

Alpinistul Teodor Tulpan si-a fracturat coloana... Ciomu, doctorul care i-a taiat organul genital unui pacient, poate profesa din nou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x