Antena Căutare

Cum arată Dacia Bigster. Primele imagini cu cel mai nou model produs la Mioveni

Dacia a lansat oficial modelul Bigster. Primele imagini arată un SUV impunător, cu detalii specifice brandului. Iată cum arată, ce preț are și prin ce se remarcă.

Galerie
Dacia a lansat oficial modelul Bigster. Primele imagini arată un SUV impunător, cu detalii specifice brandului. Iată cum arată, ce preț are și prin ce se remarcă. | Captura TikTok

Dacia Bigster este un concept SUV dezvăluit de Dacia în ianuarie 2021, cu scopul de a oferi o opțiune mai mare și mai accesibilă în segmentul SUV-urilor de dimensiuni medii.

Cum arată Dacia Bigster. Primele imagini cu cel mai nou model produs la Mioveni

Modelul Bigster este mai mare decât Duster, având o lungime de aproximativ 4,6 metri. Acest lucru îl face comparabil cu SUV-uri din segmentele C sau chiar D, însă la un preț care va rămâne competitiv în spiritul Dacia.

Acesta este echipat cu faruri LED în formă de Y, care sunt o trăsătură distinctivă de design pe care Dacia a început să o folosească și pe alte modele mai recente, precum Dacia Sandero și Logan.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: O bunică imploră să nu fie lăsată să moară în casa care stă să cadă pe ea: ”Vă rog din suflet...”. Cum poate fi ajutată

Designul Bigster este robust și impunător, cu linii angulare și forme simple, dar moderne. Elementele de protecție din plastic brut, fără finisaj, reflectă simplitatea practică, specifică brandului.

În plus, Bigster are jante mari și protecții robuste, elemente care contribuie la aspectul off-road al vehiculului.

Prețul pentru noul Dacia Bigster variază între 25.000 și 30.000 de euro, în funcție de echipare și motorizare. Bigster este disponibil în mai multe variante de motorizare, inclusiv un sistem Hybrid 155 de 1,8 litri cu 157 CP și opțiuni mai accesibile, precum TCe 140, care utilizează un motor de 1,2 litri turbo cu un sistem mild-hybrid. În plus, există și o variantă ECO-G 140 pe GPL, oferind o autonomie de până la 1.450 km.

Hai pe observatornews.ro să vezi cum arată cel mai recent model de la Dacia, Bigster.

Cât costă, de fapt, o nuntă la Palatul Snagov. Vedetele preferă această locație pentru a-și uni destinele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 8 octombrie. Florin a oprit jocul la suma de 7.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 8 octombrie. Florin a oprit jocul la suma de 7.500 de lei Marti, 08.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x