Căutare Live

Cum arată orașele din România, înainte de 15 mai. În Suceava, cel mai mare focar de Covid-19, plin de oameni pe străzi | VIDEO

Străzile din România s-au aglomerat chiar înainte de 15 mai, când este programată ieşirea din starea de urgenţă. Ne-o demonstrează cifrele adunate de Google, care încă de luna trecută a început să prezinte rapoarte în ceea ce priveşte mobilitatea populaţiei, în plină pandemie. Cam cât de mult au început să circule românii înainte de ieşirea oficială din starea de urgenţă.

Datele adunate de Google în ceea ce priveşte ieşitul la mall-uri, restaurante, cafenele ori muzee arată că odată cu declararea stării de urgenţă traficul în astfel de locuri a scăzut cu 81 la sută, comparativ cu aceeaşi perioadă a lui 2019.

Citește și:

Care sunt măștile neconforme, care se vând cu cel puțin 4 lei în România. Protecția Consumatorului a făcut lista! Ai grijă ce cumperi!

De săptămâna trecută, lucrurile s-au schimbat, deşi, ştim bine, astfel de locuri au încă uşile închise. Aplicaţiile Google ne arată însă că românii au avut căile lor şi au ajuns acolo cu 14 la sută mai mult faţă de martie. Raportul mai arată că în ultimele zile am ieşit mai mult cu 16 la sută şi la supermarketuri ori la farmacii.

Folosirea transportului în comun a crescut cu 11%

De asemenea, românii s-au arătat mai deschişi şi în ceea ce priveşte utilizarea transportului în comun. L-au folosit cu 11 la sută mai mult în mai, comparativ cu luna martie.

Citește și:

Cea mai mare minciună cu privire la COVID-19, dezvăluită! Serviciile secrete germane, raport nimicitor pentru OMS: „Au ascuns tot!”

În ceea ce priveşte mersul la locul de muncă, ştim deja că mulţi români au lucrat în ultima vreme de acasă. Aşa se face că în martie 2020, faţă de martie 2019, deplasarea spre joburi a scăzut cu 39 la sută în România. De câteva zile procentul a crescut din nou, odată cu reluarea activităţii mai multor companii.

Raport Google: Bucureștenii au ieșit cel mai puțin din case, sucevenii cel mai mult

Datele ne arată şi că bucureştenii au fost cei mai precauţi în ceea ce priveşte ieşitul din case. La polul opus se află însă tocmai primul judeţ carantinat al ţării. Paradoxal, locuitorii din Suceava au circulat mai mult acum decât înainte de instituirea carantinei, ne arată raportul Google.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Firea: Din 15 mai se deschid toate parcurile, grădinile publice, inclusiv grădina zoologică, şi cimitirele din Capitală...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri