Antena Căutare

Cum este un cal torturat și folosit ca momeală pentru urși VIDEO

Poliția din Bistrița face cercetări după ce în spațiul online a apărut un videoclip în care un cal este torturat și târât prin pădure ca momeală pentr urși. Materialul video a fost postat pe pagina de socializare a Asociației Agent Green 

Poliția din Bistrița face cercetări după ce în spațiul online a apărut un videoclip în care un cal este torturat și târât prin pădure ca momeală pentr urși. Materialul video a fost postat pe pagina de socializare a Asociației Agent Green

Crina Sîrbu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a precizat faptul că au fost începute verificare ca urmare a imaginilor apărute. Cazul a fost preluat de Secția 6 de Poliție Năsăud.

Imaginile ar fi fost filmate în ziua de 7 septembrie în Parcul Național Munții Rodnei, pe raza comunei Romuli. Calul a fost folosit de către vânători drept momeală pentru urși.

În postare sunt indicați posibilii vinovaţi, în speţă membrii unei asociaţii de vânătoare din judeţul Bistriţa-Năsăud, dar și numărul de înmatriculare al vehiculului cu care a fost transportat calul.

Vezi video aici

"Parcul Naţional Munţii Rodnei, 7 septembrie 2019, comuna Romuli. Cal viu torturat, legat şi târât în pădure. Potrivit sursei Agent Green, actul de cruzime a fost comis pe 7 septembrie în Parcul Naţional Munţii Rodnei, pe raza comunei Romuli, iar autorii ar fi membri ai Asociaţiei de Vânătoare Montana Coşbuc, care au dus calul în pădure drept momeală pentru a vâna urşi. Autovehiculul din filmare are numărul de înmatriculare BN 59 SAL. Rugăm Poliţia Română să investigheze de urgenţă acest caz absolut revoltător, să prindă făptaşi, să aplice pedepsele maxime prevăzute de lege şi să aducă la cunoştinţa publicului toate aceste aspecte", se comunică prin mesajul postat de Agent Green.

Se suspectează că cel care conducea autovehiculul era înarmat. „Riscul pentru cei care filmează aşa ceva este uriaş. Violenţa naşte violenţă. Este un act de curaj să filmezi, să scapi de acolo şi să oferi astfel de imagini opiniei publice" , au declarat cei de la Agent Green.

Băiatul care dispăruse de la Spitalul de Copii din Timişoara a fost găsit în localitatea în care stă tatăl său... Accident cumplit! Copil de opt ani, spulberat de două mașini, la distanță de câteva secunde. Micuțul ieșise să se plimbe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x