Antena Căutare

Cum ne afectează eclipsa de soare? Mare atenție la accidente

Cristina Demetrescu a venit în această la ”Star Matinal” pentru a vorbi despre eclipsa de Soare și cum ne afectează acest eveniment. Astrologul le-a dat un sfat tuturor: mare atenție la accidente, căci pot fi și emoționale, dar și fizice.

Cristina Demetrescu a venit în această dimineață la ”Star Matinal” pentru a vorbi despre eclipsa de Soare și cum ne afectează acest eveniment. Astrologul le-a dat un sfat tuturor: mare atenție la accidente, căci pot fi și emoționale, dar și fizice.

Fecioara guvernează sistemul medical și într-o zi de eclipsă pot izbucni diferite lucruri legate de sănătate. Astăzi trebuie să fiți foarte atenți la ce dezvăluiți. Astăzi nu se fac excese de medicamente, nu trebuie să vorbim foarte mult, să nu provocm suferință, să rănim. Ne putem aștepta la evenimente pe care nu le așteptă.

Este un ciclu care poate distruge relații, poate crea umilință, sacrifiu, suferință. Luna Nouă este un lucru pozitiv și se poate începe ceva. Fecioara se referă la efort, la muncă și la sacrificiu. Luna nouă vorbește despre începerea proiectelor noi. Orice începe nou este benefic. Se spune că pe lună nouă plantezi.

Nu te operezi pe lună crescătoare. Temerile ies mai ușor la iveală. Această eclipsă creează un gol pentru toate zodiile. Pe lună crescătoare poți face implanturi. Fecioarele sunt cele mai afectate. În perioada asta, stă puțin mai prost în cazul examenelor și comunică mai greu, nimic nu va veni mai ușor în această perioadă.

Se pot trezi cu un atac de panică atunci când nu se așteaptă și pot ajunge la medic fără să își dea seama. Și Peștii, Gemenii, săgetătorii sunt afectați astăzi. Sunt unii care se simt mai bine lângă apă. Astăzi trebuie ecitate discuțiile în contradictoriu.

România s-a cutremurat! Seism de 4,3 grade pe scara Richter în județul Covasna... Veste bună! Elevii care au obţinut nota 10 la evaluarea naţională şi Bacalaureat vor primi stimulente financiare de la G...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x