„Cum să asiști la agonia unor șoricei privați treptat de apă și de hrană până la moarte!” Cerința revoltătoare dintr-un manual de clasa a II-a

Nu doar conținutul manualelor de Religie din România iscă mari controverse, ci și cele de Matematică și Explorarea Mediului. De curând, postarea pe Facebook al unui părinte al unui elev de clasa a II-a a devenit virală. Elevii de de doar opt ani sunt îndemnați să facă un experiment de-a dreptul șocant.

Nu doar conținutul manualelor de Religie din România iscă mari controverse, ci și cele de Matematică și Explorarea Mediului. De curând, postarea pe Facebook al unui părinte al unui elev de clasa a II-a a devenit virală. Elevii de de doar opt ani sunt îndemnați să facă un experiment de-a dreptul șocant.

”Experiment din suplimentarul de Matematica și Explorarea Mediului, clasa a IIa” – Astfel începe scena în care copiii sunt îndemnați să constate cu ochii loc dacă un șoricel poate supraviețui fără apă și mâncare.

Imaginea cu cerința a fost postată pe Facebook de un părinte , cel mai probabil contrariat de ce învață copilul său la școală.

" Cred că mai corect ar fi fost să se numească „Cum să asiști la agonia unor șoricei privați treptat de apă și de hrană până la moarte”, în trei etape.
Ce învățăm din asta? Că nu ai nevoie de prea multă minte pentru a scrie un manual..."
, scrie acesta pe rețeaua de socializare.

Sursă foto: Facebook

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri