„Cum să asiști la agonia unor șoricei privați treptat de apă și de hrană până la moarte!” Cerința revoltătoare dintr-un manual de clasa a II-a

Nu doar conținutul manualelor de Religie din România iscă mari controverse, ci și cele de Matematică și Explorarea Mediului. De curând, postarea pe Facebook al unui părinte al unui elev de clasa a II-a a devenit virală. Elevii de de doar opt ani sunt îndemnați să facă un experiment de-a dreptul șocant.

Nu doar conținutul manualelor de Religie din România iscă mari controverse, ci și cele de Matematică și Explorarea Mediului. De curând, postarea pe Facebook al unui părinte al unui elev de clasa a II-a a devenit virală. Elevii de de doar opt ani sunt îndemnați să facă un experiment de-a dreptul șocant.

”Experiment din suplimentarul de Matematica și Explorarea Mediului, clasa a IIa” – Astfel începe scena în care copiii sunt îndemnați să constate cu ochii loc dacă un șoricel poate supraviețui fără apă și mâncare.

Imaginea cu cerința a fost postată pe Facebook de un părinte , cel mai probabil contrariat de ce învață copilul său la școală.

" Cred că mai corect ar fi fost să se numească „Cum să asiști la agonia unor șoricei privați treptat de apă și de hrană până la moarte”, în trei etape.
Ce învățăm din asta? Că nu ai nevoie de prea multă minte pentru a scrie un manual..."
, scrie acesta pe rețeaua de socializare.

Sursă foto: Facebook

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri