Cum să mergi gratis cu metroul din București. O campanie Metrorex, dedicată reciclării deșeurilor. Ce condiții sunt

Cea mai recentă campanie Metrorex este dedicată reciclării deșeurilor. Iată în ce condiții se desfășoară și cum poți obține gratis o călătorie cu metroul din București.

Cea mai recentă campanie Metrorex, "PET=BILET", dedicată reciclării deșeurilor. Ce condiții sunt

Hepta

Metrorex a lansat cea mai recentă campanie, care este dedicată reciclării deșeurilor, numită "PET=BILET".

Cum să mergi gratis cu metroul din București. O campanie Metrorex, dedicată reciclării deșeurilor. Ce condiții sunt

Cu alte cuvinte, reciclezi și mergi gratuit cu metroul. Metrorex a anunțat că oricine va aduce cinci deșeuri (PET-uri, sticle sau doze de aluminiu), va primi la schimb o cartelă de metrou cu o călătorie.

"Metrorex, în parteneriat cu Eco Synergy și Rematholding, lansează “PET=BILET”, campania premieră ce are ca scop atât încurajarea colectării și reciclării deșeurilor, cât și creșterea interesului cetățenilor pentru călătoria cu metroul – transport ecologic, nepoluant".

"Metrorex încurajează programele ce au ca scop protecţia mediului, aliniindu-se astfel politicilor naţionale şi internaţionale ecologiste. Prin această campanie se dorește sensibilizarea opiniei publice și creșterea gradului de conștientizare cu privire la importanţa protejării mediului înconjurător", se arată pe pagina de Facebook a Metrorex.

Campania Metrorex "PET=BILET", dedicată reciclării deșeurilor. Când începe

"Cei dornici să participe sunt așteptați în perioada 2 – 20 august a.c. în stațiile de metrou Dimitrie Leonida și Pipera (intrarea principală) la standul partenerilor noștri. Călătorii vor oferi 5 deșeuri (PET-uri, sticle sau doze de aluminiu), iar în schimb vor primi o cartelă de metrou cu o călătorie", a mai menționat Metrorex pe pagina de Facebook.

Ştefan Paraschiv, directorul general al Metrorex: "Astfel de campanii sunt necesare pentru schimbarea comportamentului cetăţenilor"

Ştefan Paraschiv, directorul general al Metrorex, a declarat: "Astfel de campanii sunt necesare pentru schimbarea comportamentului cetăţenilor cu privire la păstrarea mediului înconjurător curat şi nepoluat, dar şi pentru promovarea beneficiilor utilizării transportului subteran ca mijloc de transport ecologic. Astfel că, prin aceste tipuri de acţiuni, societatea noastră doreşte să se implice activ în formarea unor comportamente responsabile din punct de vedere ecologic", arată aceeași sursă menționată mai sus.

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri