Antena Căutare

Cum s-a produs accidentul feroviar de lângă Ploiești. Mecanicii de tren erau abia ieșiți de pe băncile școlii

Informații noi în ceea ce privește teribilul accident feroviar de miercuri, 18 decembrie 2019. Ancheta merge acum spre o greșeală a mecanicilor. 

Potrivit unor surse, se pare că mecanicii trenului de marfă aveau vârste de până în 35 de ani, cu foarte puțină experiență, abia ieșiți de pe băncile școlii. Este posibil ca aceștia să nu fi oprit la semnalul de avertizare și au pătruns pe acea linie unde prioritate avea trenul de călători.

Potrivit corespondentul Antena 3, Marius Vlădescu, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, l-a chemat la Minister pe șeful Agenției Naționale de Investigare Feroviară, Vasile Belibou tocmai pentru a-i prezenta un raport al condițiilor în care a avut loc accidentul de lângă Ploiești.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, accidentul feroviar a avut loc la ieșirea din triajul Ploiești către Brazi, unde două trenuri au deraiat și s-au ciocnit.

Declarația unul pasager din trenul care s-a ciocnit cu un marfar lângă Ploiești: „Era vagonul buşit, pisat. Multă lume ţipa”

„Din informațiile pe care le avem, două trenuri au deraiat și s-au ciocnit, iar 5 persoane sunt rănite. Acum ne îndreptăm spre locul accidentului”, au declarat reprezentanții ISU Prahova, potrivit sursei citate.

Conform IPJ Prahova, un tren marfar ar fi depăşit semnalul de oprire, intrând în coliziune cu un tren personal care circula pe ruta Ploieşti Sud - Bucureşti.

Constanţa: Bărbatul împuşcat de poliţişti a murit la spital. Şoferul maşinii în care se afla şi care fusese urmărită în ... Şoferii, amendați de polițiști falși în trafic! „Au cerut banii numerar, aveau însemnele Poliției”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x