Antena Căutare

Cum să te desparți de un bărbat, în funcție de zodia din care acesta face parte! La ce reacții să te aștepți

Dacă vrei să pui capăt unei relații și îți este teamă că iubitul tău va reacționa urât, atunci iată câteva sfaturi pentru ca despărțirea să fie mult mai ușoară.

Dacă vrei să pui capăt unei relații și îți este teamă că iubitul tău va reacționa urât, atunci iată câteva sfaturi pentru ca despărțirea să fie mult mai ușoară.

Berbec

Berbecii sunt putin impulsivi, dar trec cu usurinta peste probleme si dezamagiri. Te poti astepta la o reactie urata, chiar daca vei incerca sa te desparti civilizat. Nu da vina pe el. Asuma-ti tot si va trece mai repede peste. Nu incepe sa te intalnesti cu altcineva daca nu ai incheiat definitiv relatia cu Berbecul, altfel vei avea parte de o cearta urata.

Daca tu esti Berbec: De obicei, regreti multe dintre lucrurile pe care le spui cand te desparti de un barbat, asa ca nu te apuca sa iti vorbesti de rau fostul iubit. Astfel, vei demonstra ca esti o persoana mai buna.

Taur

Taurii sunt fideli si vor ramane intr-o relatie si la greu si la bine. Nu vor sa se desparta decat in caze foarte rare. Discuta cu el inainte sa rupi relatia. Trebuie sa transformi totul in ceva de comun acord, altfel vei avea parte de impotrivire din partea lui. Se va opune mai putin insa daca va puneti de acord ca asa este cel mai bine pentru amandoi.

Daca tu esti Taur: Ti-e greu sa renunti la o relatie, dar ia initiativa daca vezi ca ceva nu merge – meriti sa fii fericita.

Gemeni

Gemenii isi deruleaza in minte conversatii si intamplari pentru a-si da seama ce puteau face ca lucrurile sa ia o alta intorsatura. Cand te desparti de un barbat din aceasta zodie, alege-ti cuvintele cu grija si raspunde-i la toate intrebarile. Doar dupa ce intelege tot ce are nevoie, ii va fi mai usor sa mearga mai departe. De asemenea, va vorbi despre despartire cu oricine vrea sa-l asculte. Nu o lua ca pe barfa, ci ca pe o terapie, deci nu fi prea aspra cu el.

Daca tu esti Gemeni: Schimbarile care pentru altii sunt bataie de cap lucreaza in favoarea ta. Tu ai darul de a rationaliza lucrurile, chiar si cand te confrunti cu o despartire, si poti merge mai departe.

CITEȘTE MAI DEPARTE

Criza refugiaților e și problema noastră... A mers cu vacile la păscut şi a făcut o descoperire şocantă! Un botoșănean a dat peste o bombă funcţională...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x