Antena Căutare

Cum se apără frații Tate după arestul din această dimineață. A fost emis un mandat european de arestare pe numele lor

Fraţii Andrew şi Tristan Tate au fost arestați luni seara în baza unui mandat european de arestare emis de autoritățile britanice.

colaj Andrew Tate și Tristan Tate Galerie
Frații Tate sunt din nou după gratii | Antena 1

Curtea de Apel București urmează să ia o decizie în cursul zilei de marți în privința executării mandatului european de arestare emis pe numele celor doi frați. Mandatele fac referire la infracțiuni sexuale și expoatare de persoane pe teritoriul Marii Britanii, conform unei surse.

Citește și: Andrew și Tristan Tate au fost din nou reținuți! Autoritățile din Marea Britanie au emis mandate europene de arestare

Poliția Română a făcut public un comunicat în care se precizează, confrom Digi24: „La data de 11 martie a.c., în jurul orei 23:15, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști din Voluntari au pus în aplicare două mandate europene de arestare, emise de către autoritățile judiciare din Marea Britanie, pentru comiterea de infracțiuni sexuale, de exploatare a unor persoane pe teritoriul Marii Britanii.”

Citește și: Tzanca Uraganu și Andrew Tate au fost opriți în trafic de poliție. Ce a urmat după testarea acestora pentru substanțe interzise

Cum se apără frații Tate după arestul din această dimineață. A fost emis un mandat european de arestare pe numele lor

Andrew şi Tristan Tate neagă acuzațiile aduse împotriva lor, considerând că, după zece ani, „sunt resuscitate fără dovezi noi şi substanţiale”. Inițial, aceste acuzații au apărut prima dată între 2012 și 2015.

Conform comunicatului publicat de cei doi frați, aceștia susținându-și nevinovăția: „Andrew şi Tristan Tate neagă fără echivoc toate acuzaţiile şi dezavuează ceea ce ei percep ca fiind o utilizare de natură exploatatoare a sistemului juridic. Ei se angajează pe deplin să conteste aceste acuzaţii cu o determinare şi o hotărâre de nezdruncinat.”

Citește și: Ce avere are acum Andrew (Cobra) Tate, după ce a stat în spatele gratiilor. Cu câți bani a mai rămas bărbatul

De asemenea, cei doi numesc reținerea de luni seara o „întorsătură șocantă a evenimentelor”. Totodată, consideră că acuzațiile vechi de zece ani „au reapărut din umbră”, fiind inițial respinse de procuratura britanică între 2017 și 2019.

Citește și: Înainte de frații Tate, a existat Dan Bilzerian. Ce a postat recent milionarul, care s-a înconjurat de manechine goale și alcool

În același comunicat, frații Tate susțin că a fost readuse în discuție vechile acuzații deoarece rata de popularitate a lui Andrew Tate era în creștere: „Sugestia că ascensiunea domnului Tate către celebritate ar fi putut juca un rol în aceste evoluţii adaugă un alt nivel de suferinţă şi îngrijorare (...)

Fraţii Tate subliniază credinţa lor într-un proces juridic corect şi imparţial, în ciuda circumstanţelor tulburătoare din jurul cazului lor.”

Citește și: Cristina Spătar, fotografiată alături de Tristan Tate. Ipostaza neașteptată a stârnit numeroase reacții pe internet

Andrew și Tristan Tate au intrat în atenția publicului din România după declarațiile controversate la adresa femeilor. Filmulețele postate de aceștia pe rețelele de socializare au devenit virale. Fie că au provocat antipatie, fie că și-au atras aliați, frații Tate au continuat să-și etaleze bunurile materiale și să facă remarci la adresa femeilor.

Cei doi frați au și o soră, Janine Tate, de profesie avocat. Aceasta însă nu păstrează legătura cu Andrew și Tristan.

A început Săptămâna Albă 2024! Ce trebuie să faci în fiecare zi pentru a te pregăti de Postul Mare... O vânzătoare din Târgoviște a rămas fără 20.000 de lei din casa de marcat. S-a prins abia după trei zile. Cum s-a întâmp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x