Antena Căutare

Cum se va circula cu mijloacele de transport în comun, după 15 mai! Putere mai mare pentru controlori! Ce reguli vor trebui să respecte călătorii

Circulația cu mijloacele de transport în comun ar urma să fie făcută, în București, după data de 15 mai, cu respectarea unor reguli, în contextul pandemiei de coronavirus. 

Cum se va circula cu mijloacele de transport în comun, după 15 mai! Putere mai mare pentru controlori! Ce reguli vor trebui să respecte călătorii
Cum se va circula cu mijloacele de transport în comun, după 15 mai! Ce reguli vor trebui să respecte călătorii

Potrivit Gabrielei Firea, primarul general al Capitalei, controlorii vor avea puteri sporite şi vor fi ajutaţi de Poliţia Locală.

Mai exact, aceştia vor verifica numărul de persoane dintr-un mijloc de transport în comun, astfel încât să fie respectată distanţarea socială.

Totodată, controlorii şi poliţiştii vor putea opri în staţii călătorii în eventualitatea în care un mijloc de transport în comun are deja prea mulţi oameni.

Gabriela Firea a precizat şi că poliţiştii şi controlorii vor trebui să impună aceste reguli fără a brusca, jigni sau ridica tonul la cetăţeni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aflați bilanțul oficial actualizat al deceselor provocate de noul coronavirus în România, precum și numărul cazurilor de COVID-19 din țară, aici!

Bolnavii de COVID-19, predispuși la accidente vasculare cerebrale! Care sunt primele semne de AVC. Explicația președinte... Cum arată „degetul COVID-19”. Ce se întâmplă cu picioarele unor pacienți cu noul coronavirus. Atenție, imagini greu de p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x