Antena Căutare

Cum va arăta Pasajul Doamna Ghica-Colentina. Imagini în premieră făcute publice de Primarul General: ”Lucrăm intens pentru a fi gata în toamnă!”

Pasajul Doamna Ghica - Colentina ar urma să fie gata în toamnă, potrivit anunțului făcut de Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, care a făcut publice mai multe imagini în premieră. 

Cum va arăta Pasajul Doamna Ghica-Colentina. Imagini în premieră făcute publice de Primarul General: ”Lucrăm intens pentru a fi gata în toamnă!” Galerie
Cum va arăta Pasajul Doamna Ghica-Colentina. Imagini în premieră făcute publice de Primarul General: ”Lucrăm intens pentru a fi gata în toamnă!”

La doar câteva zile după ce a anunțat că se lucrează intens la Pasajul Doamna Ghica - Colentina, Gabriela Firea a făcut publice imagini inedite, dezvăluind astfel cum va arăta pasajul ce va fi gata în toamnă.

”Așa va arată Pasajul Doamna Ghica! Imagini în premieră! Lucrăm intens pentru a fi gata în această toamnă. Astfel, se va rezolva problema traficului din această zonă foarte aglomerată - Colentina/Obor.

Până acum, au fost realizate lucrări de relocare a utilităților și au fost efectuate lucrări de instalații pentru a putea devia traficul.

Gabriela Firea, după ce DNA a cerut documente legate de achizițiile din vremea campaniei prezidențiale: 'Sunt datorii destul de mari, de ordinul milioanelor de euro'

De asemenea, a fost realizat zidul de sprijin adiacent zonei trotuarului și au fost demarate lucrările de sapătura și execuția zidului de sprijin la una dintre rampe.

Este planificată branșarea la rețeaua existentă de termoficare și devierea circulației pe breteaua nouă pentru a putea fi demarate forajele pentru coloanele forate, aferente fundațiilor de la pila 1 și culeea 1.

Lucrările sunt realizate de colegii noștri de la Trustul de clădiri metropolitane.

Am depus toate eforturile pentru a depăși constrângerile generate de Starea de Urgență și pentru a continua execuția lucrărilor în condiții sigure pentru angajații noștri.

Activitatea pe șantiere se desfășoară în parametri optimi și respectă toate măsurile de siguranță pentru angajați cât și normele igienice și sanitare impuse în această perioadă, în vederea protecției și prevenției răspândirii Covid 19.”, a scris Gabriela Firea pe Facebook, în descrierea imaginilor făcute publice.

Gabriela Firea, reacție promptă pe Facebook după ce un troleibuz a ars în trafic, în centrul Bucureștiului:"Este strigător la cer!"

Cum va arăta pasajul Doamna Ghica - Colentina

Proiectul va începe din zona intersecției străzii Doamna Ghica cu Bulevardul Lacul Tei. Accesul spre pasaj va fi reconfigurat, iar partea carosabilă va fi extinsă de la 4 benzi la 6 benzi, ma anunța PMB în luna mai 2019. Toate intersecțiile cu drumurile laterale vor fi reamenajate ținând cont de noua configurație stradală, pentru asigurarea unei circulații fluente.

De asemenea, in conformitate cu discuțiile avute cu membrii Comisiei Tehnice de Circulație, s-au păstrat numărul și poziția celor trei stații de autobuz. Trotuarele se vor proiecta pe ambele parti ale arterei și vor avea o lățime de minimum 1.5 metri. Astfel se va ține cont de caracteristicile funcționale și de intensitatea circulatiei pietonilor.

Vești bune pentru români! Firea: Șoseaua Fabrica de Glucoză va fi gata în luna iulie

Potrivit PMB, avantajele realizarii acestui proiect sunt incontestabile: se vor elimina blocajele de trafic din zonă, va creşte viteza de circulaţie şi accesibilitatea zonei, se va reduce rata accidentelor prin adoptarea unor măsuri de siguranţă, realizarea pasajul având impact şi asupra mediului prin reducerea prafului, zgomotului, noxelor, preluarea şi descărcarea apelor pluviale.

Buzău: Doi tineri au murit după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat... Ialomiţa: Accident rutier provocat de un şofer de ambulanţă beat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x