Antena Căutare

Cum va fi vremea de Craciun si de Revelion: Vesti bune pentru iubitorii sporturilor de iarna

In perioada Craciunului si pana de Revelion, vremea se va mentine in limite normale pentru aceasta eprioada a anului. Vor cadea precipitatii in toata tara, dar nu in cantitati semnificative.

Pentru iubitorii de sporturi de iarna urmeaza o perioada ideala pentru schi. In urma zapezii cazute in zonele montante, stratul de zapada se va mentine. De la jumatatea saptamanii, temperaturile vor fi mai scazute si este posibil sa ninga din nou.

In vest, urmeaza o perioada cu temperaturi scazute. Solul foarte umede va ingheta, va fi ger si polei. Este posibil sa se depuna un strat foarte subtire de zapada.

In jumatatea de nord a Moldovei va fi din nou viscol, judetul Botosani fiind cel mai afectat.

De miecuri, vine gerul si se va intensifica vantul in partea de est si de sud-est a tarii. Vor fi probleme in toate porturile de la Marea neagra.

Din ziua de Craciun, vremea se va mai incalzi. Pana la sfarsitul anului, temepraturile se vor incadra in limitele normale pentru aceatsa perioada. Vor fi precipitatii in toata tara, dar nu semnificative.

VIDEO! Un taximetrist a fost luat la bataie in trafic, de soferul unui microbuz... Mii de pensionari fac imprumuturi la Casa de Ajutor Reciproc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x