Antena Căutare

Cum va fi VREMEA în următoarele TREI LUNI. În februarie și martie va fi mai cald decât de obisei, pentru ca în aprilie, ploile să pună stăpânire pe România

ANM a emis prognoza pentru următoarele trei luni de zile. Se pare că vremea va fi din ce în ce mai bună, dar vom avea parte și de precipitații abundente.

ANM a emis prognoza pentru următoarele trei luni de zile. Se pare că vremea va fi din ce în ce mai bună, dar vom avea parte și de precipitații abundente.

Vremea. Vor fi DOUĂ SĂPTĂMÂNI UNICE în istoria meteorologiei din România. Iarna asta nu-i ca celelalte!

Vremea în FEBRUARIE 2018

Luna februarie este a treia și ultima lună de iarnă în care temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod normal. Dacă media climatologică multianuală lunară este de -1 grad Celsius, în luna februarie 2018, în sudul, estul și vestul țării temperatura medie lunară este pozitivă, de 2 grade Celsius.

În schimb, precipitațiile vor fi în jurul a 40 de l/mp, o valoare puțin mai ridicată decât media multinanuală lunară de 31,6 l/mp. Deci, în ciuda vremii calde, ne așteptăm și la precipitații abundente.

MARTIE 2018

În luna martie, vremea continuă să fie frumoasă, cu temperaturi mai ridicate decât în mod normal. În sud și sud-estul țării va fi mult mai cald decât este normal în această perioadă.

Pentru a vă da seama care este diferența de temperatură, de exemplu media multianuală lunară este de 3,5 grade Celsius, iar media lunii martie va fi de aproximativ 6 grade Celsius în zonele menționate.

APRILIE 2018

Luna aprilie vine cu vreme normală și chiar mai rece în anumite regiuni ale României. În sud, sud-est și local în vest, temperaturile vor fi aproapiate de media lunară multianuală, de 9,3 grade Celsius. În restul țării, temperaturile vor fi mai scăzute.

Precipitațiile vor avea o tendință spre excedent, vor fi aceleași cantități ca-n luna martie, dar, de obicei, potrivit mediei lunare anuale mai ridicate (51,3 l/mp) este una mai ploioasă.

Bani pentru elevi! Statul român îți dă 200 de lei lunar, dacă îndeplinești aceste condiții... CALCULATOR PENSII 2018. Iată ce pensie vei avea la bătrâneţe în funcţie de salariul pe care îl iei în mână...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x