Antena Căutare

Ne asteapta un nou week-end de vara! Vezi cum va fi vremea in urmatoarele doua zile

Romanii asteapta un nou week-end cu temperaturi de vara, care vor atinge 29-30 de grade Celsius. Cerul va fi senin, ploile si vantul fiind resmintite doar in zonele montante.

Sambata, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 de grade in depresiuni si 29 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre 8 si 18 grade, mai scazute spre 1 grad in estul Transilvaniei.

Duminica, se mentine vremea calda, temperaturile maxime situandu-se de la 19 - 20 de grade in Maramures pana la 29 - 30 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse intre 5 grade in Dealurile de Vest si 17 grade in sudul extrem al tarii.

In Capitala, in week-end, vremea se va mentine frumoasa si calda. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 27 - 28 de grade, iar cea minima de 11 - 13 grade.

Vezi AICI prognoza meteo completa!

Oprit de oamenii legii, fiul vitreg al Elenei Udrea i-a injurat pe politistii de la Rutiera... Programul de depistare precoce a cancerului de col uterin este un esec!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x