Antena Căutare

Cum va fi vremea până la finalul lunii noiembrie. Când vom avea de-a face cu temperaturi sub 0 grade Celsius

Meteorologii au emis o prognoză pentru fiecare regiune a țării, până la finalul lunii noiembrie. Astfel, ANM estimează că temperaturile minime vor ajunge să scadă până la temperaturi sub 0 grade Celsius în umătoarea perioadă.

Colaj cu o femeie gros îmbrăcat și un peisaj de noiembrie
Meteorologii au anunțat cum va fi vremea până la finalul lunii noiembrie 2021 | Shutterstock

Iarna se apropie, iar temperaturile vor începe să semnaleze sosirea anotimpului rece. Până pe 29 noiembrie 2021 se anunță temperaturi minime cu minus în toată țara.

Meteorologii anunță fluctuații de temperaturi în a doua jumătate a lunii noiembrie. ANM anunță că după data de 20 noiembrie vremea se va înclzi ușor în unele regiuni, iar apoi, temperaturile vor începe din nou să scadă.

Pentru finalul lunii noiembrie meteorologii anunță temperaturi minime care vor scădea sub valoarea de 0 grade Celsius în toată țara, potrivit meteoromania.ro

Citește și: Vremea în luna noiembrie. Când va fi mai cald decât normalul perioadei și ce anunță meteorologii pentru ultima lună de toamnă

Prognoza meteo pentru fiecare regiune din țară, până pe 29 noiembrie 2021

Meteorologii au făcut o estimare a evoluției valorilor termice și a precipitațiilor pentru a doua jumătate a lunii noiembrie.

Astfel, aceștia anunță că spre finalul lunii noiembrie temperaturile minime vor scădea sub 0 grade, iar probabilitatea de precipitații va fi în creștere.

Prognoza meteo în Banat, până pe 29 noiembrie 2021

În Banat, până pe 20 noiembrie, în medie, se vor înregistra valori ale temperaturilor maxime de 10 - 12 grade şi minime de 3 - 5 grade. După data de 20 noiembrie, vremea se va încălzi uşor, temperatura maximă urmând să ajungă spre valori de14 grade Celsius în 21 noiembrie. Ulterior, mercurul va coborî în termometre până la 8 grade Celsius, în data de 23 noiembrie.

Procesul de răcire a vremii va continua, astfel încât media temperaturilor maxime va coborî spre valori în jurul a 5 grade până la sfârşitul intervalului.

În perioada 20 - 23 noiembrie media temperaturilor minime va fi de 4 - 6 grade, apoi valorile termice nocturne vor scădea spre valori medii, în jurul a zero grade, în data de 25 noiembrie, valoare ce va fi de interes până la sfârşitul intervalului. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi în creştere în zilele de 18 şi 19 noiembrie şi în intervalul 22 - 28 noiembrie.

Prognoza meteo în Crișana, până pe 29 noiembrie 2021

În Crişana, până pe 19 noiembrie, temperaturile maxime vor scădea până la 8 grade Celsius.

În intervalul 22 - 29 noiembrie vremea se va răci treptat, astfel temperaturile maxime vor scădea de la valori de 10 grade, în medie în data de 22 noiembrie, spre valori de 4 - 5 grade, la sfârşitul intervalului.

Regimul termic nocturn va fi caracterizat de valori de 2 - 3 grade în medie, între 15 şi 19 noiembrie. Minimele vor creşte spre 5 grade, în medie, în zilele de 20 şi 21 noiembrie, apoi până spre sfârşitul intervalului acestea vor scădea treptat, astfel că, în perioada 25 - 29 noiembrie, se vor înregistra valori în jurul a zero grade.

Probabilitatea pentru precipitaţii va fi în creştere în zilele de 18 şi 19 noiembrie şi în intervalul 22 - 28 noiembrie.

Prognoza meteo în Transilvania, până pe 29 noiembrie 2021

În Transilvania, vremea se va răci în până pe 19 noiembrie, când media temperaturilor maxime va scădea de la 10 grade, spre 6 - 7 grade. După această perioadă, valorile termice vor creşte uşor spre 9 - 10 grade, în medie, în perioada 20 - 22 noiembrie, şi vor scădea spre 4 - 5 grade, valori ce vor fi de interes pentru perioada 24 - 29 noiembrie. Temperaturile minime din intervalul 15 - 18 noiembrie vor fi de la -2 la zero grade, în medie, după care vor ajunge în jurul a două grade, în data de 21 noiembrie. Ulterior, vremea va intra într-un proces de răcire, iar minimele vor scădea de la două grade, în medie, spre -3 grade, până la sfârşitul intervalului.

Probabilitatea pentru precipitaţii va fi în creştere în zilele de 18 şi 19 noiembrie şi în intervalul 22 - 28 noiembrie.

Prognoza meteo în Maramureș, până pe 29 noiembrie 2021

În Maramureş, în intervalul 15 - 19 noiembrie, maximele termice vor scădea de la 11 grade, în medie în prima zi, spre 6 grade, în data de 19 noiembrie. Mai târziu, temperaturile maxime vor creşte spre valori în jurul a 8 grade, în medie, în perioada 20 - 22 noiembrie, apoi, până în data de 29 noiembrie vor scădea spre valori de 4 - 5 grade. Minimele se vor situa între zero şi două grade, în medie, în perioada 15 - 19 noiembrie, apoi vor creşte spre valori în jurul a 4 grade, în data de 21 noiembrie. Ulterior acestei date şi până la sfârşitul intervalului, minimele vor scădea treptat spre -2 grade, în medie.

Probabilitatea pentru precipitaţii va fi ridicată în intervalul 18 - 28 noiembrie.

Prognoza meteo în Moldova, până pe 29 noiembrie 2021

În Moldova, pe durata acestei săptămâni, maximele termice vor scădea de la 9 grade în medie, în prima zi, spre 6 grade în data de 16 noiembrie, apoi vor creşte treptat până spre 12 grade, în data de 21 noiembrie, după care media maximelor va scădea uşor de la 6 grade, spre 4 - 5 grade până la sfârşitul intervalului.

Minimele vor scădea spre valori în jurul a -1 grad în data de 17 noiembrie, apoi vor creşte spre 5 - 6 grade. După 21 noiembrie, minimile termice vor scădea spre valori de -2 grade.

Probabilitatea pentru precipitaţii va fi în creştere în intervalul 22 - 28 noiembrie.

Prognoza meteo în Dobrogea, până pe 29 noiembrie 2021

În Dobrogea, temperaturile maxime vor scădea de la 11 grade, în medie, în prima zi a intervalului, spre 8 grade, în data de 16 noiembrie, apoi vor creşte treptat până spre 12 - 13 grade, în data de 22 noiembrie. Ulterior acestei date, temperaturile maxime vor scădea uşor până spre 8 grade, în data de 25 noiembrie, apoi până la sfârşitul intervalului vor creşte uşor spre 10 grade, în medie. Pe 18 noiembrie temperaturile vor scădea până la 3 grade Celsius.

Temperaturile vor creşte ulterior, în perioada 19 - 23 noiembrie, până spre 6 grade, după care până la sfârşitul intervalului vor scădea treptat spre 4 grade.

Probabilitatea pentru precipitaţii va fi ridicată în perioada 22 - 28 noiembrie.

Prognoza meteo în Muntenia, până pe 29 noiembrie 2021

În Muntenia, temperaturile maxime vor scădea de la 11 grade, în medie în prima zi, spre 8 grade, în data de 17 noiembrie. Ulterior sunt prognozate creşteri spre medii în jurul a 14 grade, în data de 21 noiembrie. Temperaturile maxime vor scădea până spre sfârşitul intervalului spre valori medii de 8 - 9 grade.

Cu uşoare variaţii, minimele vor creşte spre 4 grade, în data de 23 noiembrie, apoi vor scădea treptat până la sfârşitul intervalului, spre valorii medii de la -1 grad la zero grade.

Probabilitatea pentru precipitaţii va fi în creştere în perioada 22 - 28 noiembrie.

Prognoza meteo în Oltenia, până pe 29 noiembrie 2021

În Oltenia, temperaturile maxime vor scădea de la 10 grade, în prima zi a intervalului spre valori medii în jurul a 8 grade, în data de 16 noiembrie, apoi până în data de 21 noiembrie vor creşte spre 13 grade. Ulterior datei de 21 noiembrie, temperaturile maxime vor scădea treptat, astfel încât la sfârşitul intervalului, în medie se vor înregistra 7 - 8 grade.

După 24 noiembrie temperaturile minime vor scădea până în jurul a zero grade, valoare ce va fi de interes în perioada 25 - 28 noiembrie.

Probabilitatea pentru precipitaţii va fi în creştere în intervalul 22 - 28 noiembrie.

(P) 5 genuri de cărți potrivite pentru adolescenți... (P) 74% dintre români cred că și-ar găsi job în 1 - 3 luni...
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 11, 28 septembrie 2023. Lia află că are probleme de infertilitate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 11, 28 septembrie 2023. Lia află că are probleme de infertilitate Joi, 28.09.2023, 21:03
Parteneri Friptură de pui în sos picant de roșii, pentru un prânz savuros Friptură de pui în sos picant de roșii, pentru un prânz savuros Catine.ro Fiul actriței Barbara Mori a mărturisit care este boala de care suferă și cum a reușit mama sa celebră să îl ajute. “Am început să plâng” Fiul actriței Barbara Mori a mărturisit care este boala de care suferă și cum a reușit mama sa celebră să îl ajute. “Am început să plâng” Happy Channel „Umbrărescu face parte din grupul celor îngrășați de Năstase și ajunși în frapiera lui Băsescu” „Umbrărescu face parte din grupul celor îngrășați de Năstase și ajunși în frapiera lui Băsescu” Libertatea.ro Patron exasperat de angajații care pleacă fără preaviz, de pe o zi pe alta, deși au carte de muncă. "Eu am găsit soluția. Angajați oameni 45+" Patron exasperat de angajații care pleacă fără preaviz, de pe o zi pe alta, deși au carte de muncă. "Eu am găsit soluția. Angajați oameni 45+" Ziare.com Ce a ajuns să facă Ion Țiriac cu mașinile sale de lux! La ce a apelat miliardarul român: „Asta e marea problemă!” Ce a ajuns să facă Ion Țiriac cu mașinile sale de lux! La ce a apelat miliardarul român: „Asta e marea problemă!” AntenaSport Mesajul cu care Adelina Pestrițu și-a surprins fanii. Ce a dezvăluit vedeta: „Perfecțiunea închipuită…” Mesajul cu care Adelina Pestrițu și-a surprins fanii. Ce a dezvăluit vedeta: „Perfecțiunea închipuită…” Elle S-a stabilit cauza morții artistei Dj Lalla. Ce au descoperit medicii legiști la autopsie S-a stabilit cauza morții artistei Dj Lalla. Ce au descoperit medicii legiști la autopsie Spynews.ro Două mașini de Poliție sunt implicate într-un accident rutier. Una a ajuns în șanț Două mașini de Poliție sunt implicate într-un accident rutier. Una a ajuns în șanț BZI Înmormântarea milionarului de la Loto, la mare secret. Apar noi detalii despre omul de afaceri Mihai Cazacu. „De ce nu ne dau filmările de la hotel?” – FOTO Înmormântarea milionarului de la Loto, la mare secret. Apar noi detalii despre omul de afaceri Mihai Cazacu. „De ce nu ne dau filmările de la hotel?” – FOTO BZI Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro Cookie cu ciocolată, din doar 3 ingrediente. Fără făină, unt sau ulei Cookie cu ciocolată, din doar 3 ingrediente. Fără făină, unt sau ulei HelloTaste.ro Horoscop 30 septembrie 2023. Taurii sunt atenți la detalii, Berbecii sunt plini de energie și ambiție Horoscop 30 septembrie 2023. Taurii sunt atenți la detalii, Berbecii sunt plini de energie și ambiție Antena3.ro Ce au făcut crocodilii dintr-un râu cu un câine aflat în pericol. Experții n-au mai văzut reptile care să se comporte așa Ce au făcut crocodilii dintr-un râu cu un câine aflat în pericol. Experții n-au mai văzut reptile care să se comporte așa useit Horoscopul zilei de 30 septembrie 2023. Balanțele se simt norocoase. Află ce se întâmplă cu zodia ta Horoscopul zilei de 30 septembrie 2023. Balanțele se simt norocoase. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine Ultimele weekend-uri cu străzi deschise: festivalul „înghite” o nouă stradă din Rahova Ultimele weekend-uri cu străzi deschise: festivalul „înghite” o nouă stradă din Rahova Wall-Street De la sfârșit la un nou început – relația de cuplu De la sfârșit la un nou început – relația de cuplu Kudika Se mai poate mânca ceapa încolţită? Sfatul specialiştilor, când devine periculoasă Se mai poate mânca ceapa încolţită? Sfatul specialiştilor, când devine periculoasă Playtech Din ce cauză a murit DJ Lalla. Procurorii au deschis dosar de ucidere din culpă în cazul artistei Laura Roșca Din ce cauză a murit DJ Lalla. Procurorii au deschis dosar de ucidere din culpă în cazul artistei Laura Roșca Redactia.ro Primele imagini surprinse înainte de tragedia din 2 Mai. Vlad Pascu i-a omorât pe tineri în timp ce mergeau pe trotuar Primele imagini surprinse înainte de tragedia din 2 Mai. Vlad Pascu i-a omorât pe tineri în timp ce mergeau pe trotuar Observator Ce este indicat să știi despre ReLEX SMILE. Cea mai nouă intervenție oculară cu laser Ce este indicat să știi despre ReLEX SMILE. Cea mai nouă intervenție oculară cu laser MediCOOL 10 rețete de garnituri pentru orice fel de mâncare. Preparate perfecte pentru mesele alături de cei dragi 10 rețete de garnituri pentru orice fel de mâncare. Preparate perfecte pentru mesele alături de cei dragi HelloTaste FOTO. Mădălina Ghenea, apariție de vis! Imagini hot: „Frumusețe stratosferică” FOTO. Mădălina Ghenea, apariție de vis! Imagini hot: „Frumusețe stratosferică” ProSport Polițista care l-a pus pe fugă pe George Simion are PROBLEME mari. E un caz „George Floyd” românesc Polițista care l-a pus pe fugă pe George Simion are PROBLEME mari. E un caz „George Floyd” românesc Gandul Ea este amanta lui Călin Donca. Beatrice locuiește alături de milionar și soția lui! Relația ciudată dintre cei trei Ea este amanta lui Călin Donca. Beatrice locuiește alături de milionar și soția lui! Relația ciudată dintre cei trei CanCan Relațiile intime în timpul sarcinii. Ce ar trebui să știi despre ele  Relațiile intime în timpul sarcinii. Ce ar trebui să știi despre ele  DeParinti Britney Spears s-a filmat în timp ce dansa cu două cuțite în mână. Fanii se tem pentru siguranța ei Britney Spears s-a filmat în timp ce dansa cu două cuțite în mână. Fanii se tem pentru siguranța ei ZUTV Casca Meta Quest 3 a fost dezvăluită. Cât costă noul dispozitiv de realitate virtuală Casca Meta Quest 3 a fost dezvăluită. Cât costă noul dispozitiv de realitate virtuală UseIT Cum gătești corect sparanghelul. Trucuri pentru preparate delicioase Cum gătești corect sparanghelul. Trucuri pentru preparate delicioase Hello Taste
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Video Mireasa sezonul 8, 29 septembrie 2023. Alina părăsește competiția, iar Adrian scapă de eliminare! Mireasa sezonul 8, 29 septembrie 2023. Alina părăsește competiția, iar Adrian scapă de eliminare! Vineri, 29.09.2023, 16:57
x