Antena Căutare

Cum vom achita facturile in viitor: PayU vine cu o solutie automata

PayU Romania a anuntat introducerea a trei noi produse in portofoliul propriu de solutii de plata online: Pay on Time care permite automatizarea celor mai frecvente plati online, Pay by Click care ofera cumparatorilor online posibilitatea de a plati cu un singur click si Mobile Payments care ofera o interfata de plata optimizata pentru dispozitive mobile, indiferent daca site-ul magazinului online are versiune pentru telefoane mobile/tablete sau nu.

Pay on Time reprezinta o metoda de plata online care le permite cumparatorilor online sa isi automatizeze acele plati online pe care le efectueaza periodic, cum ar fi facturi, asigurari, abonamente la reviste sau servicii medicale, acces la continut etc. Prin activarea Pay on Time la efectuarea unei tranzactii obisnuite, urmatoarele plati se vor efectua in mod automat, fara ca utilizatorul sa fie nevoit sa acceseze calculatorul. Dupa efectuarea tranzactiei, cumparatorul va primi pe email chitanta cu toate detaliile platii.

Citeste AICI continuarea articolului!

Romanii vor primi ajutoare pentru caldura pana pe 21 decembrie... Cristian Cioaca, arestat pentru 30 de zile. Decizia Curtii de Apel este definitiva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x