Antena Căutare

Cum vom munci peste 5 ani? Mai mult, dar de la distanta

Piata muncii s-a schimbat atunci cand economia crestea. A luat apoi o cu totul alta turnura iar acum se lupta sa intre pe linie de echilibru. Dupa atatea modificari, cei mai dezorientati au ramas angajatii, care se tem de ce ar putea sa le rezerve urmatorii ani.

Daca ar putea avea un glob de cristal, ar fi cei mai fericiti. Ar sti exact ce se va intampla cu veniturile lor, s-ar pregati pentru meseriile care vor fi cele mai cautate si ar intra intr-un ritm de lucru potrivit anilor care urmeaza. Angajatii nu pot face o astfel de incursiune in viitor si, de altfel, nici angajatorii nu pot face predictii detaliate. Cu toate acestea, specialistii in resurse umane pot prefigura tendintele majore care vor defini piata muncii in urmatorii cinci ani.

Sunt asteptate schimbari importante ale felului in care vom munci, iar multe dintre ele vor fi chiar pe placul angajatilor. Este o veste buna, de vreme ce ultimii ani nu au fost favorabili decat unei foarte mici parti a celor care au un loc de munca. Restul angajaților au trecut prin disponibilizari, scaderi salariale sau au avut de-a face cu angajatori care le cereau sa munceasca de doua ori mai mult, pentru aceiasi bani. A fost, pe scurt, o perioada pe care nu vor sa o retraiasca prea curand. In multe locuri, aceasta perioada este inca in plina desfasurare.

Citeste continuarea articolului in incomemagazine.ro!

Un cioban din Mures, evazionistul numarul 1 al tarii!... Dezastru social in Campia Turzii: Mechel pune lacatul pe usa si da afara toti angajatii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x