Antena Căutare

Cumparatorul sub acoperire, printre cele mai noi joburi aparute pe piata muncii

Iti place sa faci cumparaturi? Esti serios, punctual, ai abilitati de comunicare si, mai presus de toate, ai inclinatii de actor? Iata cateva din cerintele unuia dintre cele mai noi joburi aparute pe piata muncii autohtone.

Programul este flexibil, fiind de cele mai multe ori vorba de o colaborare. De asemenea, plata este destul de tentanta, comisionul pentru vizita efectuata corect, conform cu instructiunile primite, fiind si de 290 lei.

Iata si descrierea postului, conform unui anunt postat pe site-urile dedicate locurilor de munca: "Studiile de mystery shopping reprezinta un instrument folosit pentru masurarea performantei angajatilor unei companii. Un operator secret se prezinta drept cumparator real si apoi intocmeste un raport despre calitatea interactiunii cu acesti angajati."

Desi are si dezavantaje, nu este o slujba permanenta si nu toate solicitarile sunt recompensate cu comisionul maxim, acest tip de oferta de munca este destul de solicitat, in majoritatea cazurilor nefiind nevoie de experienta.

Sursa: Antena3

Bucuresti: Maternitatea si sectia de ginecologie de la Spitalul Municipal, inchise pentru igienizare... Incasari record in acest weekend pe litoral: Vezi cat s-a cheltuit!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x