Antena Căutare

Video. Un cunoscut pilot român a murit într-un accident produs la 200 km/h, lângă București. Imagini cu puternic impact emoțional!

Accidentul de circulație s-a produs în zona localității Tunari, iar conducătorul auto, care și-a pierdut viața era foarte cunoscut în lumea piloților din România. Potrivit primelor informații, bărbatul a murit pe loc în urma impactului nimicitor

Accidentul de circulație s-a produs în zona localității Tunari, iar conducătorul auto, care și-a pierdut viața era foarte cunoscut în lumea piloților din România. Potrivit primelor informații, bărbatul a murit pe loc în urma impactului nimicitor.

Potrivit primelor informații furnizate de oamenii sosiți la fața locului, conducătorul auto se afla la volanul unui autoturism preparat, victima fiind recunoscută în cercurilor pasionați de tunning, însă în ciuda tuturor îmbunătățirilor aduse, bătbatul nu a avut nicio șansă să scape cu viață.

Din câte se pare, în urma evenimentului rutier, o altă mașină ar fi fost avariată destul de grav. Este vorba despre un automobil marca Logan, însă vestea bună este că cel care se afla la volan a scăpat cu viață.

Deși informația nu a fost confirmată, pilotul care și-a pierdut viața în urma accidentului, circula cu o viteză incredibilă. Martorii susțin că bolidul preparat avea cel puțin 200 de kilometri la oră, iar impactul i-a fost fatal.

Moartea lui Răzvan Ciobanu schimbă legea. Autoritățile cer măsuri drastice în perioada imediat următoare!... Noi imagini de la locul accidentului în care a pierit un cunoscut pilot de curse...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x