Antena Căutare

Cât noroc! Au câștigat 2 milioane de lire sterline la loto, iar fiul s-a vindecat de cancer! Totul într-o săptămână

O familie din Marea Britanie a avut parte de cea mai bună săptămână și cu siguranță nu o vor uita niciodată. În doar câteva zile au primit două vești care le-au schimbat radical viața, în bine! Au câștigat la loterie, iar fiul s-a vindecat de cancer.

Cât noroc! Au câștigat 2 milioane de lire sterline la loto, iar fiul s-a vindecat de cancer! Totul într-o săptămână
Cât noroc! Au câștigat 2 milioane de lire sterline la loto, iar fiul s-a vindecat de cancer! Totul într-o săptămână

Cei doi soți au aflat vestea incredibilă conform căreia fiul lor s-a vindecat de cancer la doar câteva zile după ce au câștiga la loterie marele premiu în valoare de 2 milioane de lire sterline.

John și Allison McDonald au cumpărat biletul câștigător care s-a potrivit cu toate cele șase numere de la extragerea din 18 decembrie, iar trei zile mai târzu, au aflat că Ewan, fiul lor în vârstă de 15 ani, nu mai suferă de cancer.

„Ce început de an 2020!” , descrie John McDonald cele două vești. Bărbatul povestește cum îi tremurau picioarele când a sunat-o pe operatoarea loteriei pentru a afla dacă este adevărat.

„M-am gândit: O, nu, de ce mă sună, ceva rău trebuie să se fi întâmplat, ceva groaznic, oare e ceva cu Ewan? Nu mi-ar fi trecut în veci prin cap că atunci când o să-l sun înapoi îmi va spune că am câștigat lozul cel mare”, a povestit femeia.

Cu premiul în valoare de două milioane de lire sterline familia dorește să achiziționeze o casă.

„Toată lumea visează mereu să câștige la loteria de Crăciun - și spune ce minunat ar fi - dar Allison și cu mine n-am crezut niciodată că asta o să ni se întâmple chiar nouă. Și uite că s-a întâmplat”, spune John. „Iar apoi să primești vestea că ultimele analize arată că Ewan nu mai are nimic este cu adevărat uluitor. Suntem atât de recunoscători! 2020 pare cu siguranță să fie un an super pentru toți trei. E ca și cum toate visele noastre de-o viață s-au împlinit în numai trei zile”, a mărturisit bărbatul.

VIDEO/ Cozi interminabile pentru un gram de marijuana! Statul Illinois a vândut în prima zi de la legalizare marijuana î... Este prăpăd! Peste 50 de persoane au murit îngropate de vii! 175.00 de persoane nu se pot întoarce în case...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x