Antena Căutare

Cuplul trecut de 60 de ani care spune că se bucură de relații intime de lungă durată. "Începeam dimineața și terminam seara"

Sian Davies și David Jones sunt din Marea Britanie și formează un cuplu pasional. Și ea, și el sunt trecuți de 60 de ani, dar susțin că se bucură de relații intime de lungă durată din prima zi petrecută împreună.

Cuplu de batrani plimbandu-se de mana, pe o plaja, cu marea in spate
Cuplul trecut de 60 de ani care spune că se bucură de relații intime de lungă durată. "Începeam dimineața și terminam seara" | Shutterstock

Sian Davies are 62 de ani, iar partenerul ei, David Jones, are 63 de ani. Spun că sunt bucuroși să fie împreună și că au o chimie aparte, mai ales că relațiile lor intime sunt mai mult decât excelente încă din prima zi pe care au petrecut-o împreună. Iată povestea lor relatată de The Sun.

Cuplul trecut de 60 de ani care spune că se bucură de relații intime de lungă durată. "Începeam dimineața și terminam seara"

Sian Davies are 62 de ani și a lucrat ca învățătoare. Este mama a cinci copii și bunică pentru șase nepoți. Partenerul ei, David, are 63 de ani, este fost polițist și, la fel ca Sian, este părintele a cinci copii.

Cei doi s-au cunoscut în aprilie 2016 într-un grup de suport reciproc după ce amândoi și-au pierdut părinții din cauza cancerului. Două luni mai târziu, Sian și David ieșeau la prima lor întâlnire, iar când lucrurile au devenit intime, nu le-a venit să creadă cât de bine se înțeleg în pat.

"Începeam dimineața și terminam seara. Întârziam la toate programările"

Femeia de 62 de ani a declarat: "În primul nostru an de relație, ne-am rezumat undeva la cinci ore. Primele noastre dăți, însă, nu ne puteam opri toată ziua, dar evident că asta însemnă deja prea mult, așa că am decis să avem pauză de odihnă. Eu nu am mai experimentat niciodată asta cu un bărbat, până la David".

"Începeam dimineața și terminam seara", a mai spus ea.

"De obicei, întârziam amândoi și la programări. Nu puteam să spunem motivul pentru care întârziam, așa că de obicei spuneam că am uitat, pur și simplu, să ne prezentăm la timp", a mai declarat Sian.

Tot femeia de 62 de ani a mai declarat: "Este un maraton, să fiu sinceră. Am o problemă, totuși, la unul dintre genunchi și mai am momente de agonie. Șoldurile mă lasă și ele".

Cei doi sunt împreună deja de cinci ani și au avut relații intime în aproape fiecare zi. Femeia de 62 de ani a mai declarat că, în clipa de față, nu se jenează să îi spună lui David când să se oprească. "Îmbătrânim amândoi și aș vrea să avem mai multă grijă de noi, totuși. (...) David este un iubit de nota 10. Când îi spun să se oprească, nu insistă".

Sian a mai spus: "Persoanelor cărora își doresc ca partenerii lor să 'țină mai mult în pat', le spun: 'Aveți grijă ce vă doriți'".

David: "Eu nu văd de ce m-aș grăbi. Vreau să mă bucur de experiență. Pentru mine, ideal e undeva la o oră, o oră și jumătate, în pat".

Sunt experți care spun că relațiile intime ideale sunt între șapte și 13 minune, iar cele între 10 și 30 de minune sunt considerate a fi prea lungi. Un alt studiu făcut de specialiști din Australia a mai arătat că "timpul ideal" pe care îndrăgostiții ar trebui să îl petreacă în pat ar fi undeva la 16 minute.

Lynne Oakes, o mamă din Londra, și-a regăsit fiul după 52 de ani. Ea a fost nevoită să îl dea spre adopție după ce l-a n... Pepenii, beneficii și contraindicații. Iată tot ce trebuie să știi, mai ales că e perioada când îi consumăm cel mai mult...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x