Antena Căutare

Curier bulgar, prins la vamă cu peste o sută de mii de medicamente dopante. Cui trebuia să le livreze

Șoferul unui automarfar, care susține că este curier în cadrul unei firme din Bulgaria, a fost amendat de polițiștii de frontier, după ce aceștia au găsit în autovehicul peste 140.000 de pastile ce conțin substanțe dopante.

Șoferul unui automarfar, care susține că este curier în cadrul unei firme din Bulgaria, a fost amendat de polițiștii de frontieră, după ce aceștia au găsit în autovehicul peste 140.000 de medicamente ce conțin substanțe dopante.

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au găsit 142.000 de medicamente ce conţin substanţe dopante într-un automarfar din Bulgaria, care s-a prezentat pentru a intra în ţară. Autovehicul era condus de un bulgar de 61 de ani, care efectua un transport de coletărie din Bulgaria, pentru o firmă de curierat din România. El a spus că nu ştia ce se află în pachetele respective.

“Acţionând în baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport. Astfel, în compartimentul marfă, au fost descoperite mai multe cutii ce conţineau 124.600 comprimate inscripţionate Clenabol şi 17.300 comprimate inscripţionate Oxaden, ce aveau ca substanţe active Clenbuterol şi Oxandrolon, acestea aflându-se pe lista substanţelor dopante cu grad mare de risc, prevăzută în Legea 104/2008”, se arată în comunicat.

Bulgarul a declarat poliţiştilor de frontieră că este angajatul unei firme de curierat din Bulgaria, transportă colete pentru firme de curierat şi nu are cunoştinţă despre conţinutul acestora.

Vacanțe 2019. Când este vacanța intersemestrială 2019 pentru elevi și preșcolari?... Ajutor de deces în 2019. Se dau bani mai mulți de înmormântare de la Casa de Pensii! Sumele sunt considerabile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x