Antena Căutare

Ulimă oră: Cursă cu probleme. Zeci de oameni sunt blocaţi pe aeroport, de mai bine de 17 ore!

Zeci de oameni sunt blocaţi pe aeroportul Kogălniceanu din Constanţa. Trebuiau să plece spre Londra încă de aseară, de la ora 20, însă avionul nu a mai putut decola pentru că a luat o pasăre la aripă.

Zeci de oameni sunt blocaţi pe Aeroportul Kogălniceanu din Constanţa. Trebuiau să plece spre Londra încă de aseară, de la ora 20, însă avionul nu a mai putut decola, din cauza unei defecțiuni.

Adelina, unul dintre pasagerii blocați pe Aeroportul Kogălniceanu din Constanța, a intrat în direct, prin legătură telefonică, la Antena 3, pentru a oferi mai multe detalii:

„Abia astăzi a venit la noi comandatul aeronavei, care a spus că nu poate decât să își ceară scuze pentru situație și că el nu va zbura cu un aparat ce nu este sigur. Nu se face nimic. Se împlinesc 20 de ore de când stăm aici...”

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.

Alertă pe faleza Dunării, la Galaţi! A fost întrerupt curentul electric de urgență, iar autoritățile sunt pregătite să i... A treia româncă ucisă de criminalul în serie din Cipru a fost găsită. Copila a fost ucisă împreună cu mama ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x