Antena Căutare

Cursă infernală în Cluj-Napoca! O maşină este condusă inexplicabil pe contrasens

O cursă nebună a fost filmată în Cluj-Napoca. Un tânăr are 20 de ani a condus pe contrasens. În imagini se vede cum celelalte maşini încearcă să-l evite, însă, la un moment dat, impactul cu un alt autoturism nu mai poate fi evitat. S-a întâmplat pe un bulevard din centrul oraşului, iar imaginile au fost postate pe o reţea de socializare.

Şoferul a fost amendat cu 860 de lei şi a rămas două luni fără permis. Nu era băut, dar i-au fost recoltate şi probe biologice pentru a verifica dacă nu cumva a consumat substanţe interzise, caz în care s-ar putea alege cu dosar penal. Din fericire, accidentul pe care l-a provocat nu a făcut victime, doar pagube materiale.

Evenimentul a avut loc pe 16 noiembrie. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. E vb de un tanar de 20 ani din Cluj. A primit 860 lei amenda pt conducere pe contrasens, permis retinut 60 zile. etilotest zero. Avea o stare euforica si un comportament ciudat. I s-au prelevat probe de sange si urina pt a se stabili daca a fost sub influenta substantelor interzise, inca nu a venit rezultatul de la Institul Național de Medicina Legală.

Întreaga scenă a fost filmată de alți participanți la trafic. Din imagini se observă cum mașina circulă pe contrasens pentru ca apoi să lovească o mașină care circula regulamentar.

Deratizarea mortală din Timișoara s-a făcut complet ilegal! Firma a fost înfiinţată în 2015 și a scăpat de verificări! A... Imagini ca în filmele de acțiune! Un deţinut încătuşat a evadat dintr-o secţie de poliţie cu tot cu caloriferul de care ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x