Cursă infernală în Cluj-Napoca! O maşină este condusă inexplicabil pe contrasens

O cursă nebună a fost filmată în Cluj-Napoca. Un tânăr are 20 de ani a condus pe contrasens. În imagini se vede cum celelalte maşini încearcă să-l evite, însă, la un moment dat, impactul cu un alt autoturism nu mai poate fi evitat. S-a întâmplat pe un bulevard din centrul oraşului, iar imaginile au fost postate pe o reţea de socializare.

Şoferul a fost amendat cu 860 de lei şi a rămas două luni fără permis. Nu era băut, dar i-au fost recoltate şi probe biologice pentru a verifica dacă nu cumva a consumat substanţe interzise, caz în care s-ar putea alege cu dosar penal. Din fericire, accidentul pe care l-a provocat nu a făcut victime, doar pagube materiale.

Evenimentul a avut loc pe 16 noiembrie. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. E vb de un tanar de 20 ani din Cluj. A primit 860 lei amenda pt conducere pe contrasens, permis retinut 60 zile. etilotest zero. Avea o stare euforica si un comportament ciudat. I s-au prelevat probe de sange si urina pt a se stabili daca a fost sub influenta substantelor interzise, inca nu a venit rezultatul de la Institul Național de Medicina Legală.

Întreaga scenă a fost filmată de alți participanți la trafic. Din imagini se observă cum mașina circulă pe contrasens pentru ca apoi să lovească o mașină care circula regulamentar.

Parteneri
Horoscopul lunii octombrie 2021. Berbecii trebuie să spună ceea ce simt. Descoperă ce-ți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2021 spune că în ciuda haosului, incertitudinii și a energiei lipsă, există luminița de la capătul tunelului. Chiar dacă zilele se scurtează, dacă ești dispusă să faci o schimbare în viața ta, atunci acum este momentul potrivit.
Catine.ro
Ultimele știri