Antena Căutare

Cursa nebuna pe strazile din Capitala: Un tanar urmarit de politie a intrat intr-un copac

O razie printre soferi a politistilor de la Rutiera s-a transformat repede intr-o urmarire periculoasa, prin centrul Capitalei. In loc sa opreasca la semnalul agentilor, un tanar de 26 de ani a apasat pedala de acceleratie, hotarat sa scape. Dupa o cursa in viteza pe mai multe strazi, masina tanarului s-a oprit intr-un copac.

Urmarirea s-a tinut pe mai multi kilometri, prin centrul Bucurestiului. La un moment dat, tanarul a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un copac ingradit. A scapat teafar in urma impactului, insa politistii l-au incatusat si l-au dus la Institutul de Medicina Legala. Nu l-au putut convinge sa se supuna testarii biologice.

Aceeasi testare a fost refuzata de inca doi soferi, iar un al treilea a devenit violent. Politistii au reusit sa-l tina sub control inainte sa raneasca pe cineva.

La finalul raziei s-au inregistrat 150 de sanctiuni, iar amenzile au insumat 30 de mii de lei. S-au intocmit cinci dosare penale pentru conducerea sub influenta bauturilor alcoolice iar cei care au refuzat testul biologic risca sa ajunga dupa gratii.

Buzau: Un barbat si-a pus capat zilelor, suparat ca sotia nu il mai iubeste... O profesoara de la Universitatea Hyperion, acuzata ca fura din gentile studentilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x