Antena Căutare

Cursa Paris-București anulată. 150 de pasageri așteaptă o soluție

Cursa Tarom care trebuia să decoleze din Paris cu destinația București a fost anulată. Mai mulți pasageri aveau conexiuni către Chișinău sau Timișoara.

Cursa Tarom care trebuia să decoleze din Paris cu destinația București a fost anulată. Mai mulți pasageri aveau conexiuni către Chișinău sau Timișoara.

Compania aeriana precizează faptul că cursa a fost anulată datorită unor probleme tehnice. „Compania TAROM atenționează pasagerii că este nevoită să anuleze cursa ROT 381/2 București-Paris-București, programată astăzi, 04 Iulie 2019, din cauza unor probleme de natură tehnică ale aeronavei care urma să efectueze zborul” , a declarat compania.

„Încă nu există soluții. Suntem toți blocați aici”, a spus un pasager.

În comunicat, TAROM precizează că „pasagerilor cursei anulate li se acordă asistență la sol conform Regulamentului EC 261/2004, iar personalul TAROM este mobilizat pentru a veni in întâmpinarea oricăror solicitări primite din partea pasagerilor afectați.”

Zborul Tarom RO382 trebuia să decoleze de pe Aeroportul Charles de Gaulle din Paris și era programat să aterizeze pe Aeroportul Henri Coandă din București la ora 15:50, ora României.

Patru tineri din Cluj, prinși în timp ce mergeau pe litoral cu zece kilograme de droguri... Barem Geografie BAC 2019: ce notă ai putea lua în funcție de punctajul subiectelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x