Antena Căutare

Cursuri gratuite de limba engleză de la National Geographic Learning, pentru elevi și profesori

În această vară, National Geographic Learning va acorda, elevilor și profesorilor de limba engleză, 1000 de coduri de acces online gratuite pentru Grammar Explorer, o serie National Geographic Learning care stimulează gândirea critică și dezvoltă cunoștințele de limba engleză.

Cursuri gratuite de limba engleză de la National Geographic Learning, pentru elevi și profesori
Cursuri gratuite de limba engleză de la National Geographic Learning, pentru elevi și profesori

Alături de partenerii săi din România, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și Centrul de Carte Fischer International, National Geographic Learning a lansat concursul Inspired Schools, o aventură online de învățare a limbii engleze.

Atât elevii cât și profesorii trebuie să se înscrie online, pe Site-ul Fundației Dan Voiculescu sau pe cartiengleza.ro și să răspundă la o întrebare, care se referă la experiența personală, digitală, pe care au avut-o în timpul în care școala s-a desfășurat online.

Până pe data de 5 august, în fiecare săptămână vor fi premiați câte 100 de elevi și 5 profesori.

Concursul este adresat elevilor care doresc să își consolideze cunoștințele de limba engleză pe timpul vacanței, dar și profesorilor de limba engleză, care pot folosi la clasă, modele de predare National Geografic Learning, pentru a face lecțiile mai atragatoare și mai distractive.

Concursul se desfășoară în perioada 6 iulie – 5 august 2020.

Înțepătura țânțarilor, pericol de sezon! Metoda ingenioasă, la îndemâna oricui, pentru a scăpa de pișcături... „Suntem pe a doua pantă ascendentă” Ce spune ministrul Sănătății despre riscul întoarcerii la starea de urgență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x