Antena Căutare

Cursurile vor fi suspendate, luni, in 1.195 de unitati de invatamant din toata tara

Cursurile vor fi suspendate, luni, in 1.195 de unitati de invatamant din tara. In judetele Bacau, Vrancea si Olt se vor inchide toate scolile, in timp ce in alte 22 de judete vor fi inchise pana la 300 de unitati, a anuntat duminica Ministerul Educatiei.

In judetul Buzau urmeaza sa fie suspendate cursurile la toate unitatile de invatamant, in afara gradinitelor si scolilor generale din municipiile Buzau si Ramnicu Sarat. In Buzau vor fi inchise 180 de unitati de invatamant, iar in Botosani, 141 de unitati.


De asemenea, 12 inspectorate scolare judetene au raportat suspendarea cursurilor in mai putin de zece unitati de invatamant, in timp ce alte zece judete inregistreaza intre 11 si 300 de unitati de invatamant inchise.

Ministerul Educatiei a precizat ca, potrivit raportarilor inspectoratelor scolare, se preconizeaza ca luni sa functioneze toate scolile din 20 de judete. Totusi, s-a mentionat ca va fi comunicata o noua situatie dupa reuniunile comandamentelor pentru situatii de urgenta de la ora 19.00.

Duminica de la ora 18.00 a intrat in vigoare o avertizare meteo cu cod portocaliu de ninsori si viscol pentru partea de sud si de sud-est a teritoriului tarii, unde se asteapta ninsori, intensificari ale vantului, viscol si polei.

foto: Intact Images

UPDATE! Traficul rutier a fost redeschis pe A1, A2 Lehliu-Cernavoda. 8 drumuri nationale raman inchise... Jeffrey Franks: "Sistemul sanitar din Romania este defect si trebuie reformat"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x