Căutare Live

Curtea de Apel a dat verdictul! Mitică Dragomir rămâne în libertate

Au fost emoţii mari, marţi, pentru Mitică Dragomir. Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal a aşteptat cu sufletul la gură verdictul judecătorilor de la Curtea de Apel la contestaţia depusă de procurori

Au fost emoţii mari, marţi, pentru Mitică Dragomir. Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal a aşteptat cu sufletul la gură verdictul judecătorilor de la Curtea de Apel la contestaţia depusă de procurori.

Săptămâna trecută, Dragomir a fost reţinut 24 de ore în "Dosarul Drepturilor TV", acolo unde este acuzat de delapidare, evaziune fiscală şi spălare de bani. Avocaţii "Oracolului" s-au mişcat bine, iar Tribunalul Bucureşti a decis ca acesta să fie cercetat în stare de libertate.

Procurorii au făcut recurs la Curtea de Apel, dar verdictul a fost acelaşi. Dumitru Dragomir îşi va petrece Paştele acasă, urmând ca dosarul să-şi continue cursul cu fostul şef al LPF în libertate.

Uite cum arată femeia ideală în viziunea femeilor vs. în cea a bărbaţilor! Eşti de acord?... Parisul vrea să-i determine pe rromi să se întoarcă de unde vin...
Ultimele știri