Antena Căutare

Curtea de Apel Constanţa a decis amânarea cauzelor cu excepţia celor urgente, după abrogarea pensiilor de serviciu ale judecătorilor

Curtea de Apel Constanţa a decis amânarea cauzelor, cu excepţia celor urgente, şi încetarea desfăşurării şedinţelor de judecată la ora 16, după ce Camera Deputaţilor a decis abrogarea pensiilor de serviciu ale judecătorilor.

Curtea de Apel Constanţa a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că pe data de 29 ianuarie, a avut loc şedinţa Adunării Generale a Judecătorilor, convocată de către preşedintele Curţii de Apel Constanţa, precum şi la solicitarea a unui număr de 31 de judecători.

Pe ordinea de zi s-a aflat analiza consecinţelor aprobării propunerii legislative pentru abrogarea pensiilor de serviciu şi a necesităţii adoptării unor forme de protest.

După dezbateri şi supunere la vot, cei 34 de judecători prezenţi la şedinţă au decis adoptarea a două forme de protest pentru o perioadă nedeterminată. Astfel, cu 32 de voturi pentru, unul împotrivă şi două abţineri, judecătorii au hotărât amânarea cauzelor, cu excepţia celor urgente. De asemenea, tot cu majoritate de voturi, 18 pentru şi 16 împotrivă, magistraţii au mai decis încetarea şedinţelor de judecată la ora 16.

Camera Deputaţilor a decis abrogarea pensiilor speciale, printre acestea aflându-se şi pensiile de serviciu ale judecătorilor.

Sursa : news.ro

Timişoara: Doi bărbaţi, la spital, speriaţi că ar putea fi infectaţi cu coronavirus. Vor fi izolaţi la domiciliu... Ministerul Educaţiei: 60 de unităţi de învăţământ din întreaga ţară au cursurile suspendate parţial sau total, din cauza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x