Antena Căutare

BREAKING NEWS. Un NOU CUTREMUR s-a produs în urmă cu puțin timp! Replică puternică a seismului de 5,8 grade!

Un cutremur cu magnitudine 5,8 s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în zona Vrancea, fiind resimţit şi în Bucureşti.

Un cutremur cu magnitudine 5,8 s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în zona Vrancea, fiind resimţit şi în Bucureşti.

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă precizează, după ce în zona Vrancea s-a produs un cutremur cu magnitudine 5,8 resimţit şi în Capitală, că în cazul seismelor, Sistemul RO-ALERT nu difuzează notificări anterior declanşării acestora. Aproximativ trei ore mai târziu, un nou cutremur a avut loc în zona Vrancea, având o magnitudine de 3,2. Conform INFP, al doilea seism s-a produs la ora 5:48, la aceeaşi adâncime ca şi precedentul, respectiv 148 de km.

Cutremur 28 mai 2018. Cutremurul de AZI a fost ANTICIPAT cu două luni înainte: „Pe 28 octombrie va fi un CUTREMUR de peste 5,2 grade!”

Servicul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov a înregistrat, în prima jumătate de oră după cutremurul cu magnitudine 5,8, 25 de apeluri pentru atacuri de panică, după care situaţia a revenit la normal.

Seismul s-a produs la adâncimea de 151 de km, în apropierea următoarelor oraşe: Covasna (24km), Nehoiu (28km), Întorsura Buzăului (34km), Târgu Secuiesc (38km), Slănic-Moldova (54km).

BREAKING NEWS. Cutremur MARE în România! În ce zone s-a resimițit

Intensitatea cutremurului în zona epicentrală a fost de VI grade Mercalli.

Cutremurul s-a simţit şi în Capitală.

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă avertizează că pot urma replici ale cutremurului.

"În acest moment efectuăm recunoaşteri în teren pentru a identifica posibile pagube. Nu sunt inregistrate apeluri prin numarul unic pentru apeluri de urgenta 112", anunţă DSU.

Cutremurul produs duminică este cel mai puternic din acest an.

BREAKING NEWS. Cutremur MARE în România! În ce zone s-a resimițit... Cutremur 5.8 grade pe Richer. De ce nu a funcționat sistemul RO-ALERT...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x