Antena Căutare

Cutremur mare, de aproape 4 grade, în această dimineață, în Vrancea. Este al doilea în decurs de câteva ore!

A fost din nou cutremur, în dimineața zilei de 11 septembrie 2019, în zona Vrancea. Seismul a avut magnitudine mare, măsurată de INFP la 3,8 grade pe scara Richter. Este al doilea produs în această dimineață în România. 

A fost din nou cutremur, în dimineața zilei de 11 septembrie 2019, în zona Vrancea. Seismul a avut magnitudine mare, măsurată de INFP la 3,8 grade pe scara Richter. Este al doilea produs în această dimineață în România, primul fiind mai mic ca intensitate.

La ora 05:48 (oră României), s-a produs în zona seismică Vrancea, județul Buzău, un cutremur cu magnitudinea 2.3 pe scară Richter, la adâncimea de 138 km.

Un cutremur cu magnitudinea de 3,8 pe scara Richter s-a produs miercuri dimineaţa, la ora locală 8:30, în zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea, la adâncimea de 150 de kilometri, potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Seismul a avut loc în apropierea oraşelor: Nehoiu (46 km), Covasna (48 km), Slănic-Moldova (51 km), Odobeşti (52 km) şi Oneşti (54 km).

În septembrie, în România au avut loc 11 seisme, cu magnitudini cuprinse între 2 şi 4,5 pe Richter.

În acest an, cel mai semnificativ cutremur din România a avut magnitudinea de 4,5 pe scara Richter şi s-a produs în judeţul Buzău.

Consiliul Municipal al Elevilor Bucureşti solicită depolitizare educaţiei şi stoparea difuzării de materiale electorale ... Ambasada României în Republica Cehă anunţă că va putea organiza secţie de votare doar în sediul misiunii diplomatice de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x