Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Sacrificiul

Cutremur mare, de aproape 4 grade, în această dimineață, în Vrancea. Este al doilea în decurs de câteva ore!

A fost din nou cutremur, în dimineața zilei de 11 septembrie 2019, în zona Vrancea. Seismul a avut magnitudine mare, măsurată de INFP la 3,8 grade pe scara Richter. Este al doilea produs în această dimineață în România. 

A fost din nou cutremur, în dimineața zilei de 11 septembrie 2019, în zona Vrancea. Seismul a avut magnitudine mare, măsurată de INFP la 3,8 grade pe scara Richter. Este al doilea produs în această dimineață în România, primul fiind mai mic ca intensitate.

La ora 05:48 (oră României), s-a produs în zona seismică Vrancea, județul Buzău, un cutremur cu magnitudinea 2.3 pe scară Richter, la adâncimea de 138 km.

Un cutremur cu magnitudinea de 3,8 pe scara Richter s-a produs miercuri dimineaţa, la ora locală 8:30, în zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea, la adâncimea de 150 de kilometri, potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Seismul a avut loc în apropierea oraşelor: Nehoiu (46 km), Covasna (48 km), Slănic-Moldova (51 km), Odobeşti (52 km) şi Oneşti (54 km).

În septembrie, în România au avut loc 11 seisme, cu magnitudini cuprinse între 2 şi 4,5 pe Richter.

În acest an, cel mai semnificativ cutremur din România a avut magnitudinea de 4,5 pe scara Richter şi s-a produs în judeţul Buzău.