Antena Căutare

Cutremur azi în România! Specialiștii au anunțat la ce ar trebui să ne așteptăm

Cutremur în România! Un nou seism s-a produs în această zi în țara noastră, în zona seismică Vrancea. Seismul a fost semnalat de Institutul Național pentru Fizica Pământului (INFP) de la Măgurele. 

Cutremur în România! Un nou seism s-a produs în această zi în țara noastră, în zona seismică Vrancea. Seismul a fost semnalat de Institutul Național pentru Fizica Pământului (INFP) de la Măgurele.

A fost cutremur din nou în România! Seismul s-a produs în această dimineață, la ora 3:00, în zona seismică Vrancea, având o intensitate de 3.3 pe scara Richter.

Detaliile exacte ale cutremurului sunt: 19/01/2019 03:00:09 cutremur in judetul Vrancea, localizat manual. Coordonate: lat 45.7366; lon 26.694. Magnitudine: 3.3(ml), adancime: 133km.

Cu o zi în urmă, două cutremure s-au produs în România în Vrancea și Brăila.

Deși luna decembrie și luna ianuarie au prezentat o activitate seismică intensă, specialiștii anunță că nu există motive de îngrijorare și că aceste fenomene sunt firești pentru țara noastră.

Un preot român zguduie lumea științei din temelii! Ce a descoperit într-o biserică din Bucovina... Eclipsă Totală de Lună, 21 ianuarie. Cum te afectează și ce nu ai voie să faci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x