Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Raman cu tine

Cutremur cu magnitudine 5.9, la o adâncime de 10 km. Ce avertizează specialiștii

Cutremur cu magnitudine 5.9, la o adâncime de doar 10 kilometri a fost înregistrat în apropiere de Vestul Australiei, arată Centrul Seismologic Euro-Mediteranean.

cutremur 5.9 grade richter

Cutremur cu magnitudine 5.9, la o adâncime de doar 10 kilometri a fost înregistrat în apropiere de Vestul Australiei, arată Centrul Seismologic Euro-Mediteranean.

Cutremurul s-a produs la ora 14h26min UTC (oră locală 22h26min), iar datele mai arată că epicentrul seismului a fost localizat în apropierea zonei de coastă din Vestul Australiei, la 1007 km Nord de Perth.

Cutremur 5.9 grade. Seismul s-a produs la adâncimea de 10 km și a avut magnitudinea de 5,9 grade pe scară bazată pe moment.

Cutremur 5.9 grade. Seismul a fost resimțit mai intens în zona de coasta din apropierea epicentrului, dar a fost raportat că fiind resimțit și în clădirile mai înalte din Perth. Momentan, nu au fost raportate pagube și nu a existat risc de tsunami.

Și în România, cutremurele s-au ținut lanț în luna decembrie. Nu mai puțin de 18 seisme au fost înregsitrate în România, în luna decembrie 2018.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro