Antena Căutare

Cutremur de 3,1 grade resimtit in Timisoara

Un cutremur cu intensitatea de 3,1 grade Richter s-a produs sambata dimineata in Timisoara. Seismul a fost resimtit de populatia din oras, la ora 8:43. Epicentrul cutremurului a fost localizat la adancimea de 7 kilometri, pe raza comunei Chisoda. Nimeni nu a fost ranit. Si nu s-au inregistrat nici pagube materiale.

Specialistii au explicat ca seismul a fost replica unui altul, de 3,8 grade pe scara Richter, produs in Banatul Sarbesc. Pamantul s-a miscat, in aceasta dimineata si in zona Vrancea, unde au avut loc doua cutremure.

„A fost un cutremur de suprafata, pe care noi l-am localizat in zona Chisoda, de la periferia Timisoarei, la o adancime de 7 kilometri", a declarat directorul Observatorului Seismologic Timisoara.


Oficialul a aratat ca seismul nu prevesteste alte cutremure.

„A fost un cutremur minor, noi inregistram foarte multe astfel de miscari ale scoartei terestre din zona Banatului, dar este neobisnuit faptul ca acesta s-a produs intr-o zona locuita, fiind resimtit de foarte multa lume", a adaugat oficialul.


VIDEO! Capitala, maturata de vijelie. Codul galben de vreme rea a fost prelungit... Monica Macovei: CEDO a decis ca reducerile salariale cu 25% nu au incalcat drepturile omului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x