Antena Căutare

Italia, zguduită de un cutremur ce s-a resimțit la Roma! Mai multe clădiri au fost avariate, iar circulația de la metrou a fost închisă

Italia s-a cutremurat duminică seară, când a fost înregistrat un seism cu magnitudinea de 3,7 pe scara Richter, la ora locală 20:43. 

Italia s-a cutremurat duminică seară, când a fost înregistrat un seism cu magnitudinea de 3,7 pe scara Richter, la ora locală 20:43.

Seismul s-a produs la 30 de kilometri de Roma, capitala Italiei și a fost resimțit de o parte dintre locuitori, potrivit anunțului făcut de Institutul italian de Geofizică.

Conform sursei citate, seismul a avut loc la o adâncime de nouă kilometri, la trei kilometri nord-est de orașul Colonna.

Deși nu s-au înregistrat pagube ori victime, iar circulația la metrou a fost temporar închisă pentru efectuarea unor verificări, după care circulaţia a fost reluată pe tronsonul respectiv.

Primarul oraşului Colonna, Fausto Giuliani, a declarat pentru agenţia de ştiri ANSA că mai multe clădiri au fost avariate.”A fost multă teamă, toată lumea a ieşit în stradă”, a mai spus primarul localităţii.

Capitala italiană nu se află într-o zonă cu risc seismic ridicat, dar cutremurele care au loc în regiunea învecinată Abruzzo, o zonă cu activitate seismică puternică, sunt deseori resimţite la Roma.

Sânziene 2019. Când pică și ce nu ai voie să faci de Drăgaică. Superstiții și ritualuri... Șoferul care a provocat un accident în Galați a fost luat la bătaie: "Sunt vinovat, recunosc! Recunosc! Nu mă chinu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x