Antena Căutare

Cutremur de magnitudine însemnată, sâmbătă seară, în România

Un cutremur cu magnitudinea de 4,2 a avut loc sâmbătă seară, la ora 22:23, în județul Vrancea, anunță Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Un cutremur cu magnitudinea de 4,2 a avut loc sâmbătă seară, la ora 22:23, în județul Vrancea, anunță Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Conform sursei citate, cutremurul a avut loc la ora 22:23, în județul Vrancea, la adâncimea de 120 de kilometri.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) transmite, sâmbătă seară, în urma cutremurului cu magnitudine de 4,2 pe scara Richter înregistrat în zona Vrancea, că nu s-au înregistrat apeluri sau alte informaţii privind posibile pagube, potrivit Mediafax.

"În urmă cu puţin timp, în zona seismică Vrancea s-a produs un #CUTREMUR cu magnitudinea de 4.2 pe scara Richter, la adâncimea de 120 km. Până în acest moment, nu s-au înregistrat apeluri sau alte informaţii privind posibile pagube", anunţă Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), pe Facebook.

Anul trecut, trei seisme cu magnitudinea de peste 4,5 grade pe scara Richter s-au înregistrat în zona Vrancea, cel mai puternic având 5,8 grade, produs în 28 octombrie.

Un polițist a bătut un șofer de autobuz! După o singură lovitură, bărbatul a căzut ca secerat - Video... Povestea emoționantă a doamnei Geta, polițista umilită din cauza aspectului fizic: „Îmi cer scuze pentru că am stricat i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x